Μαίρη Μαίρη Μαίρη: Στον αέρα τα νέα τρέιλερ της σειράς του MEGA

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαίρη Μαίρη Μαίρη: Στον αέρα τα νέα τρέιλερ της σειράς του MEGA

Λίγος καιρός έμεινε πριν την μεγάλη πρεμιέρα της νέας σειράς του MEGA, με τίτλο, «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» όπου έχει την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Μάλιστα, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκεται η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη όπου υποδύονται τις τρεις ηρωίδες, που ζουν μία γνώριμη σε όλους μας καθημερινότητα με απρόοπτα, παρεξηγήσεις και σπαρταριστές ιστορίες.

Φυσικά τα τρέιλερ για την πολλά υποσχόμενη σειρά του MEGA είναι ήδη στον αέρα καθώς την ίδια στιγμή τα γυρίσματα συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς (δείτε εδώ φωτογραφίες από τα παρασκήνια).

Τα τρέιλερ για τη νέα σειρά του MEGA, Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη

Το ευτράπελο με Λασκαράκη και Γαβαλά στα γυρίσματα του Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη

Στην εκπομπή λοιπόν της Δανάης Μπάρκα είδαμε τα εξής:

Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε για τις πρωταγωνίστριες και είπε: «Όχι δεν βρίσκονται ποτέ αλλά οι ιστορίες τους βρίσκονται παράλληλα».

Η Βάσω Λασκαράκη ως άλλη «Μαίρη» είπε: «Χαίρομαι που επέστρεψα στο Mega το καλό, που επέστρεψα στην κωμωδία. Τα κοινά στοιχεία με τον ρόλο είναι ότι είμαστε στην ίδια ηλικία, είναι παντρεμένη με ένα παιδί. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία.

Πιστεύω ότι όλοι θα βρουν κάποιον να ταυτιστούν γιατί αφορά την καθημερινότητα κάθε γυναίκας. Καλύπτουμε τη Μαίρη των 20, των 30, των 40».

Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς που υποδύεται τον σύζυγο της Βάσως Λασκαράκη ανέφερε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος με την κατάσταση που επικρατεί εδώ. Σίγουρα θα υπάρχουν άντρες που θα ταυτιστούν. Νομίζω το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών που έχουν οικογένεια και είναι στην ηλικία των 40».

Το πιο ευτράπελο σκηνικό που έχει συμβεί στα γυρίσματα παραδέχτηκαν ότι ήταν το τελευταίο γύρισμα με τη Βάσω Λασκαράκη και τον Κωνσταντίνο Γαβαλά όπου από τα γέλια δεν μπορούσαν να γυρίσουν τη λήψη.