Το ανακοίνωσε μέσω instagram - Η ανάρτηση όλο νόημα της Βάσως Λασκαράκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το ανακοίνωσε μέσω instagram - Η ανάρτηση όλο νόημα της Βάσως Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media μιας και την βλέπουμε να μοιράζεται μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός έκανε γνωστή την είδηση πως βρέθηκε μαζί με την κόρη της, Εύα αλλά και τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο στην Ισπανία (δείτε εδώ τρυφερές αναρτήσεις τους).

Από την άλλη, η Βάσω Λασκαράκη από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν πρόκειται να την δούμε στη νέα σειρά του MEGA, «Μαίρη Μαίρη Μαίρη». Μάλιστα, οι ετοιμασίες είναι πολλές μιας και τα γυρίσματα της νέας σειράς έχουν ξεκινήσει για τα καλά. Έτσι, η Βάσω Λασκαράκη δεν δίστασε να κάνει μια νέα ανάρτηση.

Η νέα ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη από τα γυρίσματα της σειράς του MEGA

Ανάρτηση Βάσως Λασκαράκη

Σε τι ρόλους θα δούμε την Κατερίνα Ζαρίφη, τη Βάσω Λασκαράκη και την Νίκη Λάμη

Το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα δούμε την ερχόμενη σεζόν ,είναι πολλά υποσχόμενο και έχει από όλα! Κωμωδίες, δράματα, μυθοπλασίες...ότι θες! Η νέα κωμική σειρά ωστόσο που θα δούμε το φθινόπωρο στο Mega «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», πρόκειται να αποτελέσει μία ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά μας και να μας χαρίσει πολύ γέλιο, μιας και τα γυρίσματά της έχον ήδη ξεκινήσει!

Η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη υποδύονται τις τρεις ηρωίδες, και παρότι έχουν ίδιο όνομα, δεν έχουν τίποτα άλλο κοινό και ζουν μία γνώριμη σε όλους μας καθημερινότητα με απρόοπτα, παρεξηγήσεις και σπαρταριστές ιστορίες.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη) - Λίγο πριν την ηλικία των 40. Είναι εφτά χρόνια παντρεμένη με τον Γιώργο και έχουν ένα παιδάκι πέντε ετών. Μαζί της θα ζήσουμε τις προκλήσεις ενός σύγχρονου γάμου, που απαιτεί από τη γυναίκα να είναι ταυτόχρονα σύντροφος, μητέρα, ευσυνείδητη επαγγελματίας αλλά και ερωμένη.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη) - Σαράντα και βάλε… Ζει με τον άντρα της και τα δύο της παιδιά. Νοικοκυρά που «τρώγεται» με την πεθερά της και τα λέει με τη φίλη της, Βιολέτα. Αγαπιούνται πολύ με τον άντρα της και έπειτα από 20 χρόνια γάμου πάνε μαζί για ντοκτορά στη συμβίωση.

Μαίρη (Νίκη Λάμη) - Περίπου 35 ετών και ελεύθερη. Ψάχνει σύντροφο αλλά δεν βρίσκει. Τελικά, θα βρει δύο και δεν θα ξέρει ποιον να κρατήσει. Θα την ακολουθήσουμε στη γεμάτη απρόοπτα ερωτική ζωή της.