Σούσουρο με την ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη - Δεκάδες αντιδράσεις από τους χρήστες

«Δεν μπορώ να πω ότι...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σούσουρο με την ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη - Δεκάδες αντιδράσεις από τους χρήστες

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει τον τελευταίο καιρό η Βάσω Λασκαράκη τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στην προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα, το επόμενο επαγγελματικό της βήμα έχει ήδη ανακοινωθεί καθώς η γνωστή ηθοποιός αναμένεται την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν να είναι πρωταγωνίστρια σε νέα σειρά του MEGA.

Από την άλλη, η ίδια θέλει να περνάει άπλετο χρόνο και με την οικογένειά της μιας και αυτή τη περίοδο δεν έχει τόσες πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Έτσι λοιπόν, η ίδια μαζί με την κόρη της, Εύα αλλά και τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο αποφάσισαν να κάνουν μια μίνι απόδραση ως την Ισπανία.

Μιας και είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, η ίδια δεν δίστασε να κάνει μια ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με πλάτη δίπλα στην αγαπημένη της κόρη μέσα στο μουσείο του Πικάσο.

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

«Δεν μπορώ να πω ότι ο Πικασο είναι ο αγαπημένος μου ζωγράφος όμως κάθε φορά που βλέπω τα έργα του δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω τους …. #respect [τα σχόλια της Εύας για κάποιους πίνακες ήτανε φοβερά]».

Φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη με την Εύα

Η κόρη της Λασκαράκη, Εύα

Βραβεύτηκε ο Λευτέρης Σουλτάτος - Στο πλευρό του η σύζυγός του, Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος βρέθηκε στο 4ο ετήσιο συνέδριο διεθνούς γεύσης για τους leaders της γαστρονομίας και κέρδισε μια σειρά από βραβεία. Ανάμεσα μάλιστα σε αυτά ήταν κι εκείνο του Ambassador for Greek gastronomy 2022 με τον ίδιο να αφιερώνει το μισό βραβείο του στους επιχειρηματίες που τον εμπιστεύτηκαν, ανάμεσά τους και ο Μάκης Παντζόπουλος με το ξενοδοχείο ONAR στην Άνδρο.

«Είναι μεγάλη χαρα για μένα &τους συνεργάτες μου γιατί εχθές βραβεύτηκαν με τη διάκριση gold metal awards of quality and taste... Όσο κι αν προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι οι βραβεύσεις δεν είναι ο σκοπός και τίποτα δεν αλλάζει στην δουλειά μας με ένα βραβείο, πάντα μα πάντα μια επιβράβευση είναι μια αναγνώριση που έρχεται να σου δώσει δύναμη να συνεχίσεις , σε αυτά τα χρόνια τα βραβεία που έχουν έρθει δόξα τον θεό ήτανε πολλά σημαντικά άλλα λιγότερο σημαντικά όμως για μένα το κάθε ένα είναι μοναδικό και με έχουν κρατήσει να αντέχω να προσπαθώ να επιμένω για το καλύτερο.

Είναι ομαδική δουλειά, κανένας μάγειρας δεν μπορεί μόνος του να φέρει επιτυχία, χρειάζεται ομάδα, συνεργάτες, επιχειρηματίες, γι αυτό κι εγώ το αφιερώνω σε αυτούς το 50% των βραβείων. Το άλλο 50% στην οικογένεια μου στα παιδιά μου στη γυναίκα μου @vasolaskaraki που με ανέχονται, που με στερούνται για να μπορώ να συνεχίζω . Σας ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη, με την οποία πρόσφατα βρέθηκε στην Κρήτη.

Φυσικά, στο πλευρό του ήταν τόσο η ηθοποιός, όσο και ο Μάκης Παντζόπουλος.

undefined

undefined