Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Έρχεται η νέα σειρά του MEGA - Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Η υπόθεση του σήριαλ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Έρχεται η νέα σειρά του MEGA - Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Όπως σας είχαμε γράψει και πριν από λίγο καιρό το Mega, ετοίμαζε μια νέα σειρά με το τέλος των «Συμπέθερων από τα Τίρανα», με υπογραφή των Ρέππα - Παπαθανασίου. Τα χέρια δόθηκαν, οι υπογραφές έπεσαν και τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν για την σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Το απίθανο καστ ηθοποιών να ενσαρκώνει ήρωες που θα μας κάνουν να γελάσουμε με την ψυχή μας και να ταυτιστούμε μαζί τους. Οι πρωταγωνίστριες, 3 γυναίκες συνονόματες προσπαθούν να τα φέρουν βόλτα όλα, δουλειά άντρες και παιδιά, θα τα καταφέρουν;

Μια οικογενειακή κωμωδία που περιγράφει παράλληλα τις περιπέτειες τριών διαφορετικών γυναικών με το ίδιο όνομα… Μαίρη.

Κάθε μία έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία. Απλές καθημερινές καταστάσεις που μας είναι γνώριμες, γίνονται στα χέρια των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου το υλικό για ένα σπαρταριστό σενάριο με χαρακτήρες της διπλανής πόρτας, απολαυστικές παρεξηγήσεις και ατάκες που θα γίνουν viral.

Μια ξεκαρδιστική σειρά από το συγγραφικό δίδυμο που έχει σφραγίσει την κωμωδία στην τηλεόραση, το σινεμά και το θέατρο, με πρωταγωνίστριες τις Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη και Νίκη Λάμη.

MEGA

Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς

Τρεις γυναίκες με το ίδιο όνομα, που δεν έχει καμία σχέση η μια με την άλλη, με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα και βιώματα, μπαίνουν στο επίκεντρο της ιστορίας. Οι πρώτες πληροφορίες για το σενάριο θέλουν την πρώτη Μαίρη, την οποία θα υποδυθεί η Κατερίνα Ζαρίφη να ζει στο Αιγάλεω. Είναι παντρεμένη κι έχει πεθερά την Πηνελόπη Πιτσούλη. Στήριγμά της είναι η καλύτερη της φίλη, π Βάσω Γουλιελμάκη, στην
οποία λέει τον πόνο της και τον καημό της.

Η δεύτερη Μαίρη, η Βάσω Λασκαράκη, ζει στη Φιλοθέη και ούτε ξέρει πού πέφτουν τα δυτικά προάστια αφού οι κύκλοι που κινείται είναι εντελώς διαφορετικοί. Σύζυγός της είναι ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς που φέτος παρακολουθήσαμε στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Η τρίτη, η Μαίρη Σταυρακέλη, είναι η κουλτουριάρα της παρέας και ζει επίσης στον κόσμο της.