Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Η νέα σειρά των Ρέππα - Παπαθανασίου έρχεται να βάλει «φωτιά» στο Mega

Ποιοι ηθοποιοί θα παίξουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Η νέα σειρά των Ρέππα - Παπαθανασίου έρχεται να βάλει «φωτιά» στο Mega

Το όνομα αυτών Μαίρη, αλλά πρόκειται για 3 τελείως διαφορετικές γυναίκες. H Kατερίνα Ζαρίφη, η Βάσω Λασκαράκη και η Μαίρη Σταυρακέλη είναι οι νέες πρωταγωνίστριες της σειράς του Mega, "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη", που έρχεται να ταράξει τα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση.

Έρχεται η νέα σειρά των Ρέππα - Παπαθανασίου

Το άκρως επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο, Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου, ύστερα από την φετινή μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι «Συμπέθερρι απ' τα Τίρανα» (δείτε εδώ τι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο) θα επιστρέψουν τη νέα σεζόν στο ΜΕGA με την ολοκαίνουρια σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» κι έχουν βρει ήδη τις πρωταγωνίστριές τους.

Δεν είναι μία, δεν είναι δύο, αλλά τρεις κι έχουν όλες το ίδιο όνομα. Είναι οι νέες ηρωίδες της νέας κωμικής σειράς που ετοιμάζουν πυρετωδώς για το Μεγάλο Κανάλι οι Ρέππας - Παπαθανασίου. Αν και πολλά ήταν το ονόματα που ακούστηκαν για το ποιες ηθοποιοί θα γίνουν οι μούσες των συγγραφέων, τελικά ο κύβος ερρίφθη.

Ποιες θα είναι λοιπόν οι τρεις πρωταγωνίστριες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας από την επόμενη τηλεοπτική χρονιά; Πρόκειται για τις Μαίρη Σταυρακέλη, Βάσω Λασκαράκη και Κατερίνα Ζαρίφη. Ομως τα ονόματα έκηληξη δεν σταματούν εδώ καθώς στο νέο πρόγραμμα θα πρωταγωνιστούν ακόμη η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Νίκη Λάμη, ο Σπύρος Πούλης, η Βάσω Γουλιελμάκη και ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς. Μάλιστα η εταιρεία παραγωγής πρόσφατα, ολοκλήρωσε τις οντισιόν για τους δεύτερους ρόλους.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 23 Μαΐου. Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου γράφουν και σκηνοθετούν τα πρώτα δέκα επεισόδια της σειράς που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ τα επόμενα θα έχουν την υπογραφή άλλων δημιουργών, αφού οι ίδιοι θα ετοιμάσουν το επόμενο σίριαλ που έχουν στα σκαριά.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς

Τρεις γυναίκες με το ίδιο όνομα, που δεν έχει καμία σχέση η μια με την άλλη, με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα και βιώματα, μπαίνουν στο επίκεντρο της ιστορίας. Οι πρώτες πληροφορίες για το σενάριο θέλουν την πρώτη Μαίρη, την οποία θα υποδυθεί η Κατερίνα Ζαρίφη να ζει στο Αιγάλεω. Είναι παντρεμένη κι έχει πεθερά την Πηνελόπη Πιτσούλη. Στήριγμά της είναι η καλύτερη της φίλη, π Βάσω Γουλιελμάκη, στην
οποία λέει τον πόνο της και τον καημό της.

Η δεύτερη Μαίρη, η Βάσω Λασκαράκη, ζει στη Φιλοθέη και ούτε ξέρει πού πέφτουν τα δυτικά προάστια αφού οι κύκλοι που κινείται είναι εντελώς διαφορετικοί. Σύζυγός της είναι ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς που φέτος παρακολουθήσαμε στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Η τρίτη, η Μαίρη Σταυρακέλη, είναι η κουλτουριάρα της παρέας και ζει επίσης στον κόσμο της.