Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Τεράστια θλίψη για το επικό φινάλε της σειράς - Τα tweets για το τελευταίο "αντίο"

«Πόσο θα μας λείψουν»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Τεράστια θλίψη για το επικό φινάλε της σειράς - Τα tweets για το τελευταίο

Το βράδυ της Παρασκευής (27/5) οι τηλεθεατές του MEGA συντονίστηκαν προκειμένου να δουν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» καθώς ήταν ολοφάνερο πως αγαπήθηκε αρκετά μιας και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε κάθε φορά ήταν άκρως ικανοποιητικά.

Από την άλλη, τους προκλήθηκε ιδιαίτερη θλίψη καθώς είναι μία από τις σειρές που έχουν αγαπηθεί πάρα πολύ και κανείς δεν ήθελε να τελειώσει. Μάλιστα, το παρών έδωσαν και οι χρήστες στο Twitter με τα επικά σχόλιά τους.

Συγκεκριμένα, η σκηνή όπου η Πέννυ νόμιζε ότι η Πωλίνα έχει βάλει στο μάτι τον Μπουκουράν και ζήλεψε μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να γίνει viral.

Τα επικά σχόλια στο Twitter για το τέλος της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»

«Γεννήθηκα στην Αλβανία! Όταν ήμουν 5 χρονών...» - Η εξομολόγηση για την καταγωγή του

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας 29/3 ο τηλεοπτικός Άλφρεντ από τη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα. Ο Ντάνιελ Νούρκα μίλησε για την αλβανική καταγωγή του, τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα, την οικογένειά του, το modeling και την υποκριτική.

«Γεννήθηκα στην Αλβανία, όταν ήμουν 5 χρονών ήρθαμε στην Ελλάδα με την οικογένεια μου και μείναμε στο Κιάτο μέχρι τα 18 μου. Δεν αντιμετωπίσαμε θέματα ρατσισμού όταν πήγαμε να ζήσουμε το Κιάτο. Στο δημοτικό με αγκάλιασαν όλα τα παιδιά και έμαθα γρήγορα τη γλώσσα. Υπάρχει και η άλλη πλευρά.

Ήμουν καλός μαθητής, συνεπής. Ήμουν το καλό παιδί, αλλά δεν είχα κλίση προς τα κάπου. Όταν ήμουν μικρός, έπαιζα ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά και ήθελα να ασχοληθώ με αυτό επαγγελματικά. Στο λύκειο άρχισε να με ενδιαφέρει η υποκριτική. Το modelling προέκυψε τυχαία στη ζωή μου, δεν το επεδίωξα. Δεν το έκανα ποτέ full time.

Όταν γνώριζα την Τζένη δεν είχα στο μυαλό μου ότι είναι η εγγονή της Τζένης Καρέζη. Είναι η Τζένη. Ταιριάζουμε πολύ σαν παρέα, έχουμε χημεία. Ξέρω ότι όλοι την ρωτάνε για τη γιαγιά της, οπότε δεν θέλω να ρωτάω και εγώ και να κουράζω.

Δεν μπορεί να συλλάβει το μυαλό μου τον ρατσισμό με την καταγωγή κάποιου. Αν μου συνέβαινε αυτό που συνέβη στον Άλφρεντ στη σειρά, δεν θα το ανεχόμουν. Όταν είπα στους γονείς μου για τη σειρά χαρήκαν που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Είναι μοναδικό συναίσθημα να βλέπεις την περηφάνια στα μάτια των γονιών σου. Ο φόβος υπήρχε γιατί δεν έχουν τα ερεθίσματα στον στενό μας κύκλο», κατέληξε ο νεαρός ηθοποιός που "κολάζει" το instagram με τις ημίγυμνες φωτογραφίες του.