Ημίγυμνος στο instagram ο Ντάνιελ Νούρκα - Χαμός με τις νέες φωτογραφίες του

Βροχή τα likes στον ηθοποιό της σειράς Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ημίγυμνος στο instagram ο Ντάνιελ Νούρκα - Χαμός με τις νέες φωτογραφίες του

Σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης η επιτυχημένη σειρά του Mega, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» (δείτε εδώ ποιος πολυσυζητημένος ηθοποιός μπαίνει στην σειρά). Ο 25χρονος πρωταγωνιστής, Ντάνιελ Νούρκα, ''ρίχνει'' το Instagram ενώ έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό.

«Πέφτουν βροχή» τα likes και τα comments στην δημοφιλή πλατφόρμα καθώς ο ίδιος δεν μοιράζεται απλά μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του, αλλά και φωτογραφίες με το καλογυμνασμένο του κορμί.

Οι αναρτήσεις του Ντάνιελ Νούρκα

Το καλογυμνασμένο κορμί του Ντάνιελ Νούρκα

Ντάνιελ Νούρκα Συμπέθεροι από Τίρανα

Ντάνιελ Νούρκα instagram

Ο Ντάνιελ Νούρκα είχε δηλώσει σε παλαιότερη του συνέντευξη πως: «Δεν έχω γεννηθεί εδώ, έχω γεννηθεί στην Αλβανία, αλλά ήρθα εδώ με τους γονείς μου σε ηλικία 5 ετών. Στην αρχή είχε έρθει ο πατέρας μου και ήρθαμε κι εμείς όταν ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες με τα χαρτιά. Έχω μια μικρότερη αδελφή, 21 ετών, την οποία την έχω βασίλισσα».

Όσο για τη σειρά είχε πει: «Υποδύομαι τον Άλφρεντ Ντουρχάι. Είναι ένα παιδί από την Αλβανία. Να ένα πρώτο κοινό στοιχείο με τον Αλφρεντ. Ζει και εργάζεται στην Αγγλία. Ερωτεύεται και έρχεται στην Ελλάδα να γνωρίσει τα πεθερικά του. Όλοι πιστεύουν ότι είναι Άγγλος, λόρδος για την ακρίβεια. Με αυτές τις τιμές με υποδέχονται όταν φτάνω και στην Ελλάδα. Έρχεται όμως η μοιραία στιγμή που μαθαίνουν ότι δεν είμαι Άγγλος λόρδος και εκεί αρχίζει να εκτυλίσσεται το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της ιστορίας με τις αντιδράσεις των υπολοίπων στο άκουσμα της καταγωγής μου. Όταν διάβασα το σενάριο, το ευχαριστήθηκα»

Τι ανέφερε για την απόφαση του να ασχοληθεί με την υποκριτική:

«Ήταν κάτι που ήθελα από τα εφηβικά μου χρόνια. Οι συγκυρίες δεν με βοηθούσαν και η αλήθεια είναι ότι δεν είχα πάρει κι εγώ μια ξεκάθαρη απόφαση πως θέλω να ασχοληθώ με αυτό. Το τελευταίο διάστημα το σκεφτόμουν πολύ και γράφτηκα σε μια σχολή για να σπουδάσω υποκριτική. Ως ηθοποιός έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις για λίγο μια διαφορετική ζωή. Σε μία ζωή πολλές διαφορετικές ζωές. Είναι μαγικό να καταφέρεις να μπεις στο ρόλο και να γίνεις κάποιος άλλος, έστω κι αν αυτό είναι για μία-δύο ώρες. Να ταξιδεύεις μέσα στις ζωές των άλλων σ' έναν κόσμο που πλάθει κάποιος άλλος».