Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου με τα ξύλινα πατώματα και το θηριώδες τζάκι

Μοιάζει με σαλέ αλλά είναι κοντά στο κέντρο της Αθήνας

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου με τα ξύλινα πατώματα και το θηριώδες τζάκι
News 08.10.2021 12:59
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μπορεί η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος να λατρεύουν τα ταξίδια, με την Κρήτη να είναι ο κύριος προορισμός τους όταν ο καιρός ζεσταίνει, ωστόσο καταφύγιο τους παραμένει το σπίτι τους στην Αθήνα. Το ζευγάρι το έχει διακοσμήσει έτσι, ώστε να χαλαρώνει μακριά από όλους και από όλα και να περνάει όμορφο ποιοτικό οικογενειακό χρόνο.

Μένουν σε ένα όμορφο σπίτι στην Κηφισιά, μαζί με την κόρη της ηθοποιού από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα. Το προσωπικό τους καταφύγιο έχει μεγάλο κήπο, τεράστια κουζίνα στην οποία ο σεφ φτιάχνει τις συνταγές του, αλλά και ένα πολυτελές σαλόνι με ξύλινα πατώματα και τζάκι.

Το πιο όμορφο σημείο του σπιτιού τους είναι το σαλόνι με το τζάκι να τραβάει όλα τα βλέμματα. Είναι μεγάλο και πολύ εντυπωσιακό, μοιάζοντας αρκετά σε αυτά που έχουν τα παλάτια.

Επίσης, πολύ όμορφο είναι το δωμάτιο της μικρής Εύας το οποίο είναι όλο ροζ!

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη

Φωτογραφίες από την μονοκατοικία Λασκαράκη - Σουλτάτου

Κουζίνα Βάσως Λασκαράκη

Σπίτι Λασκαράκη και Σουλτάτου

Λασκαράκη δωμάτιο κόρης

Ονειρικό το σπίτι του Σουλτάτου στην Κρήτη - Σαν βασιλικός ο κήπος

Έναν όμορφο έρωτα με τον Λευτέρη Σουλτάτο ζει η Βάσω Λασκαράκη εδώ και μερικά χρόνια. Μπορεί το διαδίκτυο να την θέλει έγκυο μετά από μια φωτογραφία που δημοσίευσε, ωστόσο η ίδια επιθυμεί να κρατά την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο.

Η ηθοποιός λοιπόν, τα καλοκαίρια της τα περνάει στην πανέμορφη Κρήτη, στον τόπο καταγωγής του αγαπημένου της συζύγου και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει μέσα από αναρτήσεις στο Instagram το σπίτι του που είναι ονειρικό.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε πρόκειται για μονοκατοικία με τεράστια αυλή που μοιάζει βασιλική. Έχει μπάρμπεκιου και πολλά λουλούδια παντού. Όσον αφορά το εσωτερικό και συγκεκριμένα το σαλόνι, κυμαίνεται σε ουδέτερες αποχρώσεις και είναι μεγάλο.

Βάσω Λασκαράκη σπίτι Λευτέρη Σουλτάτου στην Κρήτη

Κρήτη σπίτι Λευτέρη Σουλτάτου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τρισευτυχισμένη η Βάσω Λασκαράκη - Η ανάρτηση στο instagram

Άσχημα νέα για την Βάσω Λασκαράκη - Θα ανακοινωθεί από μέρα σε μέρα δυστυχώς...

Share