H φωτογραφία της κόρης της Βάσως Λασκαράκη πάνω σε σκάφος που έφερε δεκάδες σχόλια στο Instagram

Είναι πολύ εντυπωσιακή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H φωτογραφία της κόρης της Βάσως Λασκαράκη πάνω σε σκάφος που έφερε δεκάδες σχόλια στο Instagram

Η Βάσω Λασκαράκη έχει τεράστια αδυναμία στην κόρη της και λατρεύει να την παίρνει μαζί της στις διακοπές αλλά και σε διάφορες εξορμήσεις που κάνουν με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Χθες 24/8, το ζευγάρι μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου, τον Φίλιππο Μιχόπουλο και φίλους μαζί και με τα παιδιά τους, νοίκιασαν ένα απίστευτο σκάφος και έκαναν tour στην Κρήτη.

Στα social media μάλιστα, έγιναν και πολλές αναρτήσεις από τις όμορφες στιγμές που πέρασαν, παρόλο που τους έπιασε για λίγο και μπουρίνι.

Η φωτογραφία της κόρης της Λασκαράκη πάνω στο σκάφος

Η Βάσω Λασκαράκη απαθανάτισε την κόρη της στην πλώρη του σκάφους να απολαμβάνει το τοπίο και η φωτογραφία μοιάζει - όπως είπε και η ίδια - με καρτ ποστάλ. Η μικρή Εύα Τσιμιτσέλη όπως φαίνεται κάνει άνετα για μοντέλο.

Οι διαδικτυακές της φίλες μάλιστα, έσπευσαν να σχολιάσουν για το πόσο εντυπωσιακή είναι αλλά και να της ευχηθούν με τα πιο όμορφα λόγια.

Οι κοινές διακοπές στην Κρήτη για Οικονομάκου και Λασκαράκη μαζί με τα παιδιά τους

Τόσο η Αθηνά Οικονομάκου όσο και η Βάσω Λασκαράκη απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Μάλιστα, και οι δυο είναι ιδιαίτερα ενεργές μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media καθώς απολαμβάνουν να μοιράζονται με τους δαδικτυακούς τους φίλους διάφορα στιγμιότυπα.

Έτσι λοιπόν έγινε γνωστό πως η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο ταξίδεψαν μέχρι την Κρήτη (δείτε εδώ τα τρυφερά φιλιά που αντάλλαξαν) όπου συναντήθηκαν με τον Βάσω Λασκαράκη αλλά και τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Έτσι, η γνωστή ηθοποιός μετά την άφιξη της αγαπημένης της φίλης στο νησί δεν δίστασε να κάνει και δυο επικές αναρτήσεις.