Δεν έχει μάτια για άλλον - Το φιλί της Αθηνάς Οικονομάκου στον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο

Είναι τρελά ερωτευμένοι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δεν έχει μάτια για άλλον - Το φιλί της Αθηνάς Οικονομάκου στον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz καθώς μαζί έχουν αποκτήσει δυο καρπούς από τον έρωτά τους, τον Μάξιμο και την μικρή Σιέννα όπου αποτελούν προτεραιότητά τους.

Από την άλλη, η γνωστή ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από τις καθημερινές της δραστηριότητες. Μπορεί η ίδια να έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή ωστόσο που και που δημοσιεύει τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο της σύζυγο.

Έτσι, αυτή τη φορά θέλησε να κάνει μια άκρως τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram όπου την βλέπουμε να φιλά στο μάγουλο τον Φίλιππο Μιχόπουλο (δείτε επίσης εδώ πώς γιόρτασαν τα γενέθλιά του).

"Έλιωσε" το instagram με την τρυφερή ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου

Σούσουρο σε παραλία της Μυκόνου με την Οικονομάκου και τον Μιχόπουλο

Tour στα νησιά με άγνωστο τελικό προορισμό, βάρκα την αγάπη τους και χωρίς καμία διάθεση να γυρίσουν πίσω σύντομα! Μέχρι στιγμής η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππους Μιχόπουλος διανύουν το πιο ευτυχισμένο καλοκαίρι της κοινής τους ζωής στη Μύκονο, όπου τους συνάντησε ο φακός του YOU, και εσχάτως στην Ικαρία απ' όπου και ανεβάζουν ευτυχισμένα στιγμιότυπα με φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου (δείτε τα εδώ).

Το ζευγάρι μπορεί να έχει αποκτήσει δύο παιδιά, και μόλις πρόσφατα βάφτισε τη δεύτερη κόρη του, Σιέννα-Ηλέκτρα, αλλά παραμένει full ερωτευμένο, κάτι που φαίνεται από τις... εκατέρωθεν εκδηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας στις οποίες γίναμε μάρτυρες. Με αγκαλιές στην ξαπλώστρα και σούσι φορτίζουν τις μπαταρίες τους για τον χειμώνα με την ηθοποιό, επιχειρηματία και κριτή του Masked Singer πάντως να κρατάει κλειστά τα χαρτιά της όσον αφορά το επόμενό της επαγγελματικό βήμα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Όπως λέει, είναι πολύ νωρίς για ανακοινώσεις, αφού ακόμα δεν έχει έρθει η στιγμή να επιστρέψει στη βάση της. «Καφές μπροστά στη θάλασσα. Χωρίς παιδιά, σκυλιά, υποχρεώσεις, κουβάλημα. Πόσο ανάγκη το έχουμε όλες οι μανούλες αυτό; Απόλαυση!», ανέφερε την περασμένη εβδομάδα σε μήνυμά της, δείχνοντας πόσο εκτιμάει αυτές τις στιγμές ξεκούρασης.

Μύκονος Μιχόπουλος

Μύκονος Μιχόπουλος και Οικονομάκου