Χαμός σε πολυτελές σκάφος για τα γενέθλια του Μιχόπουλου - Στο πλευρό της Οικονομάκου η Λασκαράκη

Το γλέντησαν με την ψυχή τους ενώ δεν έλειψε η τούρτα έκπληξη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός σε πολυτελές σκάφος για τα γενέθλια του Μιχόπουλου - Στο πλευρό της Οικονομάκου η Λασκαράκη

Τα 40α γενέθλια του γιόρτασε ο Φίλιππος Μιχόπουλος και η αγαπημένη του Αθηνά Οικονομάκου του ευχήθηκε δημόσια με μια φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ωστόσο, δεν γινόταν να τον αφήσει και χωρίς έκπληξη έχοντας στο πλευρό τους τους καλούς τους φίλους.

Το ζευγάρι λοιπόν έκανε ένα mini tour με τεράστιο σκάφος στην Μύκονο και τα άτομα που έδωσαν το παρών ξεπερνούσα τα 20. Ανάμεσα τους και η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Στο Instagram τόσο η Αθηνά Οικονομάκου όσο και οι καλεσμένοι τους έκαναν πολλές αναρτήσεις και όπως είδαμε έγινε χαμός. Το γλέντησαν όλοι με την ψυχή τους ενώ δεν έλειψαν και οι χοροί πάνω στους καναπέδες. Το τραπέζι ήταν γεμάτο με φαγητά και ποτό.

Από τα γενέθλια δεν γινόταν να λείπει και η τούρτα έκπληξη της οποία τα κεράκια έσβησε ο Φίλιππος Μιχόπουλος.

Βίντεο από τα γενέθλια του Μιχόπουλου πάνω στο σκάφος

Σούσουρο σε παραλία της Μυκόνου με την Οικονομάκου και τον Μιχόπουλο

Tour στα νησιά με άγνωστο τελικό προορισμό, βάρκα την αγάπη τους και χωρίς καμία διάθεση να γυρίσουν πίσω σύντομα! Μέχρι στιγμής η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππους Μιχόπουλος διανύουν το πιο ευτυχισμένο καλοκαίρι της κοινής τους ζωής στη Μύκονο, όπου τους συνάντησε ο φακός του YOU, και εσχάτως στην Ικαρία απ' όπου και ανεβάζουν ευτυχισμένα στιγμιότυπα με φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου (δείτε τα εδώ).

Το ζευγάρι μπορεί να έχει αποκτήσει δύο παιδιά, και μόλις πρόσφατα βάφτισε τη δεύτερη κόρη του, Σιέννα-Ηλέκτρα, αλλά παραμένει full ερωτευμένο, κάτι που φαίνεται από τις... εκατέρωθεν εκδηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας στις οποίες γίναμε μάρτυρες. Με αγκαλιές στην ξαπλώστρα και σούσι φορτίζουν τις μπαταρίες τους για τον χειμώνα με την ηθοποιό, επιχειρηματία και κριτή του Masked Singer πάντως να κρατάει κλειστά τα χαρτιά της όσον αφορά το επόμενό της επαγγελματικό βήμα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Όπως λέει, είναι πολύ νωρίς για ανακοινώσεις, αφού ακόμα δεν έχει έρθει η στιγμή να επιστρέψει στη βάση της. «Καφές μπροστά στη θάλασσα. Χωρίς παιδιά, σκυλιά, υποχρεώσεις, κουβάλημα. Πόσο ανάγκη το έχουμε όλες οι μανούλες αυτό; Απόλαυση!», ανέφερε την περασμένη εβδομάδα σε μήνυμά της, δείχνοντας πόσο εκτιμάει αυτές τις στιγμές ξεκούρασης.

Μύκονος Μιχόπουλος

Μύκονος Μιχόπουλος και Οικονομάκου