"Αγάπη μου..." - Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε γνωστά τα ευχάριστα για τον Μιχόπουλο μέσα από μια φωτογραφία

Ξεχωριστή μέρα για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην Μύκονο για καλοκαιρινές διακοπές βρίσκονται για ακόμη ένα καλοκαίρι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος μιας και ο δεύτερος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο συγκεκριμένο νησί. Φυσικά, μαζί τους είναι και τα παιδάκια τους, ο Μάξιμος και η Σιέννα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το μπάνιο τους στην θάλασσα).

Η όμορφη οικογένεια χαλαρώνει και ξεκουράζεται και μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου 6/8 το ζευγάρι είχε μια ξεχωριστή νύχτα, μιας και ο Φίλιππος Μιχόπουλος γιόρτασε τα γενέθλιά του, τα οποία και πέρασε μαζί με την αγαπημένη του και μερικούς φίλους.

Οι ευχές της Αθηνάς Οικονομάκου στον Φίλιππο Μιχόπουλο για τα γενέθλιά του

Φυσικά, η γνωστή ηθοποιός απαθανάτισε τον αγαπημένο της, με την εν λόγω φωτογραφία να την δημοσιεύει αμέσως μετά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου» έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Οι ευχές της Αθηνάς Οικονομάκου στον Φίλιππο Μιχόπουλο για τα γενέθλιά του

Σούσουρο σε παραλία της Μυκόνου με την Οικονομάκου και τον Μιχόπουλο

Tour στα νησιά με άγνωστο τελικό προορισμό, βάρκα την αγάπη τους και χωρίς καμία διάθεση να γυρίσουν πίσω σύντομα! Μέχρι στιγμής η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππους Μιχόπουλος διανύουν το πιο ευτυχισμένο καλοκαίρι της κοινής τους ζωής στη Μύκονο, όπου τους συνάντησε ο φακός του YOU, και εσχάτως στην Ικαρία απ' όπου και ανεβάζουν ευτυχισμένα στιγμιότυπα με φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου (δείτε τα εδώ).

Το ζευγάρι μπορεί να έχει αποκτήσει δύο παιδιά, και μόλις πρόσφατα βάφτισε τη δεύτερη κόρη του, Σιέννα-Ηλέκτρα, αλλά παραμένει full ερωτευμένο, κάτι που φαίνεται από τις... εκατέρωθεν εκδηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας στις οποίες γίναμε μάρτυρες. Με αγκαλιές στην ξαπλώστρα και σούσι φορτίζουν τις μπαταρίες τους για τον χειμώνα με την ηθοποιό, επιχειρηματία και κριτή του Masked Singer πάντως να κρατάει κλειστά τα χαρτιά της όσον αφορά το επόμενό της επαγγελματικό βήμα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Όπως λέει, είναι πολύ νωρίς για ανακοινώσεις, αφού ακόμα δεν έχει έρθει η στιγμή να επιστρέψει στη βάση της. «Καφές μπροστά στη θάλασσα. Χωρίς παιδιά, σκυλιά, υποχρεώσεις, κουβάλημα. Πόσο ανάγκη το έχουμε όλες οι μανούλες αυτό; Απόλαυση!», ανέφερε την περασμένη εβδομάδα σε μήνυμά της, δείχνοντας πόσο εκτιμάει αυτές τις στιγμές ξεκούρασης.

Μύκονος Μιχόπουλος

Μύκονος Μιχόπουλος και Οικονομάκου