Γενέθλια για τον Λευτέρη Σουλτάτο - Η τρυφερή ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

Κάθ χρόνο τον τιμά!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Μια σημαντική μέρα για την Βάσω Λασκαράκη είναι η σημερινή, γιατί ο καλός και αγαπημένος της σύζυγος, Λευτέρης Σουλτάτος γιορτάζει τα γενέθλια του. Οι δυό τους είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αυτό το δείχνουν συνέχεια, μόνο και μόνο από τις αναρτήσεις τους στα social media (δείτε εδώ μια από αυτές).

Κάθε χρόνο η Βάσω Λασκαράκη μετον δικό της ξεχωριστό τρόπο εύχεται στο σύζυγο της για τις γιορτές και τα γενέθλια του. Μια από αυτές ήταν και η ονομαστική εορτή του Λευτέρη Σουλτάνου.

Η Βάσω Λασκαράκη έχει ένα γεμάτο εικόνες από τη ζωή της προφίλ στα social media, στο οποίο κυριαρχεί η ίδια, το παιδί της αλλά και ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος (δείτε εδώ τη δουλειά της Λασκαράκη πριν γίνει ηθοποιός).

Η οικογένεια γενικότερα είναι πολύ σημαντική για την ηθοποιό, καθώς όπως βλέπουμε τις ώρες, που δε δουλεύει απασχολείται είτε με την κόρη της είτε με πράγματα, που έχουν να κάνουν με το σπίτι.

Γενικότερα έχει βρει τις ισορροπίες μετά τι διαζύγιο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, καθώς είναι πολύ βασικό να υπάρχει μία ηρεμία για να μεγαλώσει όμορφα η κόρη τους Εύα.

«Έχουμε επηρεαστεί ο ένας με τον άλλον τα τελευταία 4 χρόνια. Αυτή τη χρονιά συζητήσαμε πολύ, τα βάλαμε κάτω, προσπαθούμε πολύ να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, γιατί δεν είναι πάντα όλα εύκολα. Είμαστε σε μία πολύ καλή φάση που αλληλοβοηθιόμαστε.

Πάνω από όλα για εμένα είναι η οικογενειακή ευτυχία. Από εκεί αντλώ χαρά εγώ. Δεν μου λένε κάτι αυτά που λένε “η καριέρα, η απόλυτη ειλικρίνεια”. Αυτά είναι λίγο μπούρδες», είχε τονίσει σε συνέντευξη της η Λασκαράκη (δείτε εδώ την κίνηση αγάπης του Λευτέρη στη Βάσω).

Την Πέμπτη 15/12 η Λασκαράκη έκανε άλλη μία τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram - ποζάροντας εκείνη και ο Λευτέρης σε ένα καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα - θέλοντας έτσι να του ευχηθεί για τη γιορτή του αλλά και να του δείξει παράλληλα πόσο χαρούμενη είναι που τον έχει στη ζωή της.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου να σε χαίρομαι […. Αχ, αυτά τα ηλιοβασιλέματα μαζί σου…]», έγραψε στην ανάρτησή της η Βάσω Λασκαράκη.

Λασκαράκη - Σουλτάτος

Η ανάρτηση της Βάσω Λασκαράκη για τα γενέθλια του Λευτέρη Σουλτάτου

Με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξεκίνησε τις ευχές η Βάσω Λασκαράκη για τον Λευτέρη Σουλτάτο. Η ηθοποιός που τον λατρεύει τόσο πολύ έγραψε την λεζάντα τις ευχές της και τόνισε αγαπά πάρα πολύ το αγαπημένο της "αιγοκεράκι".

Η ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram