«Instagram vs reality» - Οι τρυφερές φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο από το Λονδίνο 

Τα πρώτα στιγμιότυπα του νέου έτους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια πολύ ξεχωριστή πρωτοχρονιά πέρασαν φέτος η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος μιας και βρισκόντουσαν ταξίδι στο Λονδίνο μαζί με την κόρη της ηθοποιού, Εύα για την αλλαγή του χρόνου.

«Μέχρι τον Νοέμβριο είμαστε χωριστά με τον Λευτέρη. Η απόσταση σίγουρα κρατάει ένα σασπένς κι αυτό γιατί περιμένουμε τις Παρασκευές και τις σχεδιάζουμε ανάλογα κάθε φορά. Αν ήμασταν συνέχεια στο ίδιο σπίτι μαζί, μπορεί να μην κάναμε όλα αυτά που κάνουμε. Ίσως βαραίνεις λίγο περισσότερο. Αυτό βέβαια δεν είναι κανόνας αλλά συμβαίνει συχνά στο πλαίσιο της ρουτίνας», είχε εξομολογηθεί η Βάσω Λασκαράκη για τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και το διάστημα το οποίο περνούν χώρια, όσο ο chef βρίσκεται στην Κρήτη για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Η ίδια δημοσίευσε μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφία με τον αγαπημένο της, μπροστά από ένα υπέροχο φόντο.

Οι φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο από το Λονδίνο

Μάλιστα, πριν δύο μέρες, η Βάσω Λασκαράκη είχε την ονομαστική της εορτή και δεν είχε σταματήσει να δέχεται ευχές από συγγενείς, φίλους και θαυμαστές της.

Φυσικά, ανάμεσα σε αυτούς που τις ευχήθηκαν ήταν και η σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, ο οποίος θέλησε να της αφιερώσει μια μαντινάδα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες που ποζάρει με την αγαπημένη του.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες και ο ίδιος είχε την γιορτή του, με τις ευχές της Βάσως Λασκαράκη να είναι το ίδιο εξίσου γλυκές (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

“Τα χρόνια πως περνούνε …Μα όσο παλιωνουν οι καρδιές/ Πιο δυνατά αγαπούνε !!! Είναι η καρδιά μου έτοιμη μαζί σου να πετάξει σε ουρανούς με θαύματα που 'χε καιρό φυλάξει... . Χρόνια πολλά σε όλους σας ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία ! Να χαίρεστε τους γύρω σας και να τους αγαπάτε”, έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Λευτέρης Σουλτάτος.