Διώροφο με κόκκινο βασιλικό χαλί & συλλογή από παπούτσια - Βίντεο μέσα από το αριστοκρατικό σπίτι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Παρίσι

Πόσο λέτε να κοστίζει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διώροφο με κόκκινο βασιλικό χαλί & συλλογή από παπούτσια - Βίντεο μέσα από το αριστοκρατικό σπίτι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Παρίσι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να είναι μόλις 25 ετών, ωστόσο θεωρείται ο καλύτερος Έλληνας αντισφαιριστής όλων των εποχών καθώς είναι και ο μοναδικός Έλληνας ο οποίος έχει φτάσει σε τελικό Γκραν Σλαμ. Αυτό το πέτυχε στο Γαλλικό Όπεν του 2021 και στο Αυστραλιανό Όπεν του 2023 χάνοντας και τις δύο φορές από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Έχει κατακτήσει συνολικά 9 τίτλους ATP, εκ των οποίων οι δύο είναι σε τουρνουά της σειράς Masters 1000, στο Μόντε Κάρλο το 2021 και το 2022, και ο ένας στα ATP Finals το 2019.

Όπως καταλαβαίνετε η μεγάλη επιτυχία που σημειώνει, αντίστοιχα έχει φέρει και χρήματα, γεγονός που τον βοηθάει να μένει στα σπίτια των ονείρων του.

Βίντεο από το σπίτι του Στέφανου Τσιτσιπά

Σε συνεργασία με την Adidas, ο αθλητής μας έδειξε το σπίτι που νοικιάζει στο Παρίσι, ωστόσο δεν αποκάλυψε πόσο πληρώνει. Έδειξε τον κήπο της μονοκατοικίας που μοιάζει με παλάτι, το σαλόνι με τον τεράστιο πίνακα, αλλά και την συλλογή που έχει με τα παπούτσια του.

Ωστόσο, δεν ήθελε να δείξει τον πάνω όροφο που είναι οι κρεβατοκάμαρες. Εντύπωση όμως έκανε το κόκκινο χαλί που έμοιαζε σαν βασιλικό.

Tον εν λόγω βίντεο απέσπασε γρήγορα πολλά σχόλια, με χρήστες του Tik Τοκ να αναφέρουν πως δεν τον αναγνωρίζουν, αφού δεν έβρισε ούτε μια στιγμή. Αφορμή για να γίνουν αυτά τα σχόλια, στάθηκε το βίντεο όπου τον δείχνει να βρίζει την μητέρα του σε έξαλλη κατάσταση.

Βέβαια, όπως έγινε γνωστό μετά το περιστατικό και όταν γύρισαν στο ξενοδοχείο, ο Στέφανος ξέσπασε σε κλάματα και ζητούσε συγγνώμη από την μητέρα του. Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, της έχει μεγάλη αδυναμία, αλλά τον επηρέασε πολύ με την συμπεριφορά της.

@adidas

price unknown #adidas #tsitsipas #paris

♬ original sound - adidas