«Μ@λ@κισμένη είσαι τελείως; Φύγε από το γήπεδο!» - Φώναξε εξαγριωμένος στη μητέρα του κατά τη διάρκεια αγώνα ο Τσιτσιπάς

Βίντεο από το σκηνικό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μ@λ@κισμένη είσαι τελείως; Φύγε από το γήπεδο!» - Φώναξε εξαγριωμένος στη μητέρα του κατά τη διάρκεια αγώνα ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διανύει μία περίεργη περίοδο, καθώς πρόσφατα δημιουργήθηκε τεράστιος σάλος με τον σκύλο από την οικογένειά του που επιτέθηκε σε 13χρονο, ενώ έγινε γνωστό και πως πριν λίγους μήνες χώρισε (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη).

Παρόλα αυτά, όποτε μπαίνει στο γήπεδο του τένις για αγώνα, δίνει τον καλύτερό του εαυτό και παλεύει πάντα για τη νίκη. Όταν, όμως, κάτι πάει στραβά, τα βάζει με την οικογένειά του, τους γονείς του συγκεκριμένα, που είναι και οι προπονητές του.

Σε έξαλλη κατάσταση ο Τσιτσιπάς στον αγώνα έβριζε τη μητέρα του

Το Σάββατο 20/5, μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού της Ρώμης όταν η μητέρα του άρχισε να του κάνει παρατηρήσεις στα ρώσικα, ο ίδιος άρχισε να φωνάζει μπροστά σε όλους και της ζήτησε να φύγει αμέσως από το box.

«Μη μιλάς στα ρωσικά. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρωσικά μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρωσικά. Μ@λ@κισμένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου», της έλεγε.

Εκείνη, αντιλαμβανόμενη τον εκνευρισμό του γιου της, έκανε την επιθυμία του πράξη και αποχώρησε πράγματι από το box και μεταφέρθηκε στις εξέδρες.

Το ξέσπασμα στον πατέρα του

Στον αγώνα που έπαιξε πρόσφατα στη Μαδρίτη ενάντια στον Ισπανό Μπερναμπέ Μιράγες, κατά τη διάρκεια του πέμπτου παιχνιδιού στο πρώτο σετ, έχασε πόντο που τον έφερε μπροστά σε τριπλό μπρέικ πόιντ, αμέσως εκνευρίστηκε και τα έβαλε με τον πατέρα του, αλλά και την υπόλοιπη ομάδα του.

Μάλιστα, γύρισε και φώναξε στον μπαμπά του: «Μη μιλάς αν δεν τελειώσει ο πόντος, μη μιλάς!», προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων ξανά.