Tίτλοι τέλους μετά από 3,5 χρόνια σχέσης - Χώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τη Θεοδώρα Πεταλάς

Τι συνέβη με το ζευγάρι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα μέσα από την καριέρα του στο Τένις, τις κατακτήσεις του στο άθλημα αλλά, τον έντονο χαρακτήρα, που έχει επιδείξει σε πολλά σκηνικά, που αφορούν στο όνομά του και σίγουρα πολύ λιγότερο μέσα από την προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός τενίστας ήταν γνωστό, πως εδώ και τρία χρόνια είχε βρει τον έρωτα στα μάτια της Θεοδώρας Πεταλάς, η οποία ήταν στήριγμά του στα εύκολα και στα δύσκολα, με τους δύο να γνωρίζονται στη Νέα Υόρκη (δείτε εδώ την απίστευτη θέα από το σπίτι του Τσιτσιπά στο Μονακό).

Μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινό μας έγινε γνωστό την Τρίτη 21/3, πως έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση του Τσιτσιπά με τη νεαρή κοπέλα, κάτι που όπως άφησαν να εννοηθεί από την εκπομπή έγινε για καλό...

Τίτλοι τέλους για τη σχέση του Στέφανου Τσιστιπά με τη Θεοδώρα Πεταλάς

Τσιτσιπάς σχέση
ndp

Πριν το τέλος απολάμβανα τις διακοπές τους στα Ελληνικά νησιά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πέρα από το ταλέντο του στο τένις και τις πολλαπλές διακρίσεις του στο άθλημα, αποτελεί θέμα συζήτησης εξαιτίας των αμφιλεγόμενων απόψεών του, με το κοινό να απαντά κάθε φορά με αιχμηρό τρόπο στα σχόλιά του μέσω του Twitter.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος το καλοκαίρι, που μας πέρασε ξεκουραζόταν και απολάμβανε λίγες στιγμές χαλάρωσης μακριά από τις προπονήσεις, μαζί με την σύντροφό του.

Οι δυο τους βρέθηκαν στη Ζάκυνθο και σύμφωνα με πληροφορίες του σάιτ imerzante.gr πλησίασαν με ιδιωτικό σκάφος το νησί, φτάνοντας από το Κερί στην πόλη. Η Θεοδώρα Πεταλάς, η οποία είναι γεννημένη στο Λονδίνο από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα, στεκόταν στο πλευρό του, κάνοντας βόλτες και παίζοντας διάφορα παιχνίδια, ενώ εκεί συνάντησαν πολλούς θαυμαστές του διάσημου τενίστα, με τους οποίους δεν δίστασε να φωτογραφηθεί και να τους μοιράσει αυτόγραφα.

«Η Ζάκυνθος είναι ένας παράδεισος για διακοπές, ένα ήσυχο μέρος, έχω επιλέξει και στο παρελθόν τον προορισμό για να περάσω λίγες ημέρες εκτός τένις. Είναι ένα από τα καλύτερα μέρη που έχει η Ελλάδα, οι άνθρωποι είναι πολύ ευπρόσδεκτοι. Θα επισκεφθώ και άλλα μέρη του Ιονίου», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.