Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους στην Άνδρο! Έχει τζάκι στα υπνοδωμάτια και μεγάλο κήπο για το μποστάνι της

Είναι αξιοζήλευτο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους στην Άνδρο! Έχει τζάκι στα υπνοδωμάτια και μεγάλο κήπο για το μποστάνι της

Κάθε καλοκαίρι μετά το τέλος της εκπομπής της (δείτε το φινάλε πριν μερικές ημέρες στο Mega) η Ελένη Μενεγάκη αφού πρώτα ολοκληρώσει όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ετοιμάζει βαλίτσες και τα παιδιά της και ταξιδεύει στην Άνδρο όπου με τον Ματέο Παντζόπουλο έχουν το εξοχικό τους σπίτι.

Στο νησί επίσης, ο επιχειρηματίας διαθέτει τη δική του ξενοδοχειακή μονάδα που διαθέτει πολυτελή δωμάτια αλλά και δική της ιδιωτική παραλία που είναι και η αγαπημένη της παρουσιάστριας - δείτε πόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο του.

Μπορεί μετά το πέρας της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη να έχει "εξαφανιστεί" αφού δεν κάνει αναρτήσεις στο Instagram, ωστόσο αν δεν έχει πάει ακόμη Άνδρο σίγουρα θα πάει σύντομα.

Έτσι είναι μέσα στο σπίτι της Μενεγάκη και του Παντζόπουλου στην Άνδρο

Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό παντού, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πριν αρκετά χρόνια, ανακαίνισαν μέσα σε διάστημα 5 μηνών το σπίτι τους. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό είχε πάντα τον τελευταίο λόγο.

Το ζευγάρι δεν έχει επέμβει ιδιαίτερα στο φυσικό τοπίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας.

Το ξενοδοχείο μπορεί να είναι κλειστό το χειμώνα αλλά υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους έτσι ώστε να μπορούν να πηγαίνουν οικογενειακώς και τις χειμερινή περίοδο.

Μενεγάκη σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη σπίτι Άχλα Άνδρου

Άνδρος Άχλα σπίτι Μενεγάκη Παντζόπουλου

Μενεγάκη υπνοδωμάτιο Άνδρος

Παθιασμένες αγκαλιές και φιλιά για το ζευγάρι

Πέρασαν 14 χρόνια από εκείνο το καλοκαίρι του 2009 στην Άνδρο όταν η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε τον άντρα της ζωής της και έφερε τα πάνω-κάτω στην δική της ζωή... 14 καλοκαίρια σαν να είναι η πρώτη φορά!

“Θέλει μεγάλη μαγκιά για μια τέτοια απόφαση, ανατρέποντας τη ζωή σου χωρίς να σε φρενάρουν οι συνέπειες” φέρεται να έχει πει στο παρελθόν άνθρωπος από το στενό φιλικό περιβάλλον της παρουσιάστριας, αμέσως μετά την απόφασή της να βάλει τέλος λίγους μήνες αργότερα στον γάμο της και να εμφανίσει πολύ πιο μετά έναν νέο άντρα στο πλευρό της, που έμελλε να γίνει και επίσημα ο σύζυγός της και να της χαρίσει ακόμα μεγαλύτερη ευτυχία με ένα παιδί.

Ο έρωτας της Ελένης και του Μάκη εκείνο το καλοκαίρι ήταν κεραυνοβόλος και αυτά τα συναισθήματα που ένιωσαν οι δυο τους δεν έχουν αλλάξει παρά το ότι τα χρόνια πέρασαν. Από τότε, προς τα τέλη Ιούνη, οι δυο τους, ξετυλίγοντας το άλμπουμ των αναμνήσεών τους, θυμούνται πάντα με αγάπη εκείνη την πρώτη τους συνάντηση στην παραλία, τα βλέμματα και τις υποσχέσεις, το καλοκαίρι που σημάδεψε όλη τους τη ζωή.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Επέτειος 14 χρόνων στη θάλασσα - Παθιασμένες αγκαλιές και φιλιά για Μενεγάκη και Ματέο στην ιδιωτική τους παραλία

....και θυμούνται τα γέλια τους, τον καυτό ήλιο και την αλμύρα πάνω τους όταν ξεχασμένοι σε μια αμμουδιά μιλούσαν για τη ζωή, τον έρωτα και τις εμπειρίες τους. Οι ίδιες εικόνες και αναμνήσεις ζωντανεύουν για τους δυο τους κάθε φορά που φέρνουν στον νου τους τη συνάντησή τους, μιας και ο χρόνος δεν έφθειρε τίποτα για το ζευγάρι, που συνεχίζει να είναι ερωτευμένο και πιο δεμένο από ποτέ, ενώ η Μαρίνα δυναμώνει ακόμα περισσότερο τα ισχυρά θεμέλια της σχέσης τους.

Δείτε επίσης: Αγκαλιές και φιλιά στο σκάφος με τον Ματέο - Το πρώτο μπάνιο της Ελένης Μενεγάκη με μικροσκοπικό τιγρέ μπικίνι (Αποκλειστικές φωτογραφίες)

Με φωτιές στην παραλία, δείπνο μόνο για δύο με κρασί και λόγια αγάπης, μπάνιο στην αγαπημένη τους prive γωνία, άραγμα κάτω από τα δέντρα και μεσημεριανό ύπνο υπό τον ήχο των κυμάτων, αυτά τα υπέροχα καλοκαίρια τους δεν τα αλλάζουν με τίποτα... Είναι η συνέχεια μιας υπέροχης συνάντησης που συνέβη πριν από αρκετά χρόνια με μια φλόγα που άναψε και δεν έσβησε ποτέ!

Επέτειος 14 χρόνων στη θάλασσα - Παθιασμένες αγκαλιές και φιλιά για Μενεγάκη και Ματέο στην ιδιωτική τους παραλία

Αγκαλιασμένους τούς βρήκε το περασμένο απόγευμα στα Άχλα, ταξιδεύοντας με το δικό τους καράβι τον έρωτά τους... Η Ελένη έφυγε κατευθείαν από το στούντιο για να βρεθεί στην αγκαλιά του Μάκη της, να περάσουν και να γιορτάσουν μαζί ακόμα μία επέτειο γνωριμίας, που έμελλε να είναι η συνάντηση δυο ανθρώπων που πραγματικά βρήκε ο ένας το μισό της καρδιάς του στον άλλον! Με τέτοιες υπέροχες εικόνες αποχαιρετίστηκαν το απόγευμα της Κυριακής με την υπόσχεση να ξανανταμώσουν την επόμενη εβδομάδα, μέχρι εκείνη να πει “αντίο” στο τηλεοπτικό κοινό της και να βρεθεί στην αγκαλιά του για ένα ανέμελο καλοκαίρι...

στην ιδιωτική τους παραλία