Ελένη Μενεγάκη: «Φέτος από την εκπομπή μας θα φύγουν και κάποια άλλα παιδιά» - Οι ηχηρές αποχωρήσεις και ο αμήχανος αποχαιρετισμός με τον Πούμπουρα

Αυλαία για την παρουσιάστρια του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Φέτος από την εκπομπή μας θα φύγουν και κάποια άλλα παιδιά» - Οι ηχηρές αποχωρήσεις και ο αμήχανος αποχαιρετισμός με τον Πούμπουρα

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση στο πλατό του MEGA και της εκπομπής "Ελένη" το μεσημέρι της Παρασκευής 7/7, καθώς έπεσε αυλαία για το καλοκαίρι και έφτασε η στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε κάποιους από τους συνεργάτες της οι οποίοι δεν θα βρίσκονται στο πλευρό της του χρόνου.

Ο λόγος, αρχικά, για τον Σάββα Πούμπουρα, για τον οποίο είχαν ακουστεί πολλά, ιδιαίτερα μετά τις αιχμηρές ατάκες που αντάλλασσε με την παρουσιάστρια. Του ετοίμασαν, λοιπόν, ένα βίντεο με όλες τις όμορφες στιγμές του και η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να πει δύο λόγια (δείτε εδώ την κίνηση που φούντωσε τις φήμες περί κόντρας).

Ο αποχαιρετισμός της Ελένης Μενεγάκη στον Σάββα Πούμπουρα και η αυλαία στο MEGA

«Άφησα για το τέλος ένα βίντεο που προσπαθούμε να ετοιμάσουμε το τελευταίο διάστημα. Ένα βίντεο που αφορά ένα παιδί που γνώρισα πριν από δυο χρονάκια. Ένα παιδί που ξεκίνησε με έναν χαριτωμένο σνομπισμό, αυτό είναι το στυλ του. Αν δεν τον ξέρεις, μπορεί να τον παρεξηγήσεις, σε πολλά πράγματα.

Το MEGA μας έδωσε την ευκαιρία να είμαστε μαζί δυο χρόνια τώρα. Μιλάω για τον Σάββα. Γι' αυτόν τον απίθανο τρελοτοξότη, όπως τον λέω αυτά τα δυο χρόνια. Ένα παιδί γεμάτο ενέργεια και διάθεση. Βλέπαμε τώρα που κόβαμε εκπομπές για να βρούμε διαφορετικές και ξεχωριστές στιγμές του, και λέμε "ρε σεις, αυτό το τυπάκι πόσα πράγματα έκανε;".

Βέβαια, είχε και τις στιγμές του που κάπως έλεγες "Σάββα, Σάββα...". Πάμε να τον απολαύσουμε και με αυτό τον τρόπο να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, γι' αυτή την όμορφη διαδρομή που πολλές φορές μας χάρισε όμορφα χαμόγελα και ωραίες αναμνήσεις», είπε αρχικά η "οικοδέσποινα" της εκπομπής.

Και μετά την προβολή του βίντεο η ίδια πρόσθεσε: «Εμείς δεν αποχαιρετάμε τον Σάββα. Αγκαλιαζόμαστε, φιλιόμαστε και τον περιμένουμε να μας κάνει "ντου" όσες φορές και όσες στιγμές κρίνει ότι του κάνει κέφι ή νιώθει ότι το δικό μας κέφι δεν είναι καλά και θέλει να έρθει να μας δώσει ένα χάπι χαράς από τη δική του ενέργεια».

Εκείνος με την σειρά του επισήμανε: «Ευχαριστώ, ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες. Ήταν δυο χρόνια που δε κατάλαβα πότε περάσανε. Έμαθα πάρα πολλά δίπλα σας και από τον καθένα ξεχωριστά πήρα πάρα πολλά πράγματα και από εσένα φυσικά, την αρχηγό, που μόνο ευχαριστώ έχω να πω. Αλήθεια! Πάντα, από όλες τις καταστάσεις και από ό,τι και να είχαμε μεταξύ μας, μείνανε μόνο τα καλά».

Και τότε ήρθε η στιγμή για την Ελένη Μενεγάκη να αποχαιρετήσει μερικούς ακόμη συνεργάτες, τη βοηθό αρχισυντάκτριας Δέσποινα Τσόκου, τον υπέυθυνο καλεσμένων Αλέξανδρο Πρίφτη αλλά και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου, μαζί με τους τηλεθεατές της.

«Επειδή φέτος από την εκπομπή μας θα φύγουν και κάποια άλλα παιδιά, κάποια παιδιά που με πολλή πολλή αγάπη όχι μόνο δούλεψαν, αλλά έδωσαν τη ψυχή και την καρδιά τους, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δέσποινα, τον Αλέξανδρο και τη Δήμητρα. Να είσαι καλά. Για όλους τους υπόλοιπους που φυσικά παραμένουν, για τους ανθρώπους του γραφείου, τους οπερατέρ, τους τεχνικούς, όλοι πάνω κάτω... Ο σκηνοθέτης μου, ο παραγωγός μου, ο floor manager...

Όλους σας ευχαριστώ πολύ! Ευχαριστώ και το κανάλι μου. Ήμουν τόσο τυχερή που επέστρεψα στην τηλεόραση σε ένα τέτοιο μέρος, σε ένα κανάλι καταπληκτικό, με ανθρώπους υπέροχους, με συνεννόηση που ίσως δεν θα έβρισκα ποτέ ξανά. Mega μου... Γεια σας!», είπε κλείνοντας.