Έπεσαν και τα unfollow - Φουντώνει η κόντρα ανάμεσα σε Μενεγάκη και Πούμπουρα

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις τους και on air

Instagram
Instagram

Αυτή τη χρονιά η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, στο MEGA, απασχόλησε ιδιαίτερα καθώς δημιουργήθηκαν έντονες φήμες για το κλίμα με τους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες, κάτι που πολλές φορές "έβγαινε" και στο γυαλί.

Από την μέση σχεδόν της τηλεοπτικής σεζόν οι φήμες για το συγκρουσιακό κλίμα ανάμεσα σε Ελένη Μενεγάκη και Σάββα Πούμπουρα ολοένα και φουντώνουν. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα της παρουσιάστριας στην εκπομπή της 3ης Μαίου: "Δεν ξέρεις μέχρι πότε θα είσαι εδώ".

Η ατάκα της Ελένης που έφερε το unfollow

Όπως φαίνεται, η συνεργασία τους δε θα προχωρήσει και την επόμενη χρονιά, ενώ η παρουσιάστρια με μία ...καυτή ατάκά της σε προηγούμενη εκπομπή (14/6) πυροδότησε κι άλλο τα σενάρια που θέλουν τους δυο τους να βρίσκονται σε κόντρα.

"Αφήστε την κάμερα πάνω του, τη ζητάει τρία χρόνια" ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη για τον Σάββα Πούμπουρα στον αέρα της εκπομπής της. Και μετά ήρθαν τα unfollow...

Ο παρουσιαστής επέλεξε να δώσει έμμεσα τη δική του απάντηση μέσα από το Instagram, ανεβάζοντας αρχικά ένα βίντεο όπου με το γνωστό του ύφος λέει "πολύς ντόρος για το τίποτα", ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε μία εικόνα γράφοντας "αυτό που λες για κάποιον άλλον δείχνει πολλά περισσότερα για εσένα παρά για τον άλλον".

Όμως η ιστορία δεν τελείωσε εκεί... Ο Σάββας φαίνεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη στάση της παρουσιάστριας και προχώρησε σε ένα unfollow στον λογαριασμό της στο Instagram. Λίγο μετά, απάντησε κι εκείνη με το δικό της unfollow.