«Δεν ξέρεις μέχρι πότε θα είσαι εδώ» - Σε μεγάλη αμηχανία Μενεγάκη & Πούμπουρας στον αέρα του Mega

Σπόντα ή η πραγματικότητα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν ξέρεις μέχρι πότε θα είσαι εδώ» - Σε μεγάλη αμηχανία Μενεγάκη & Πούμπουρας στον αέρα του Mega

Με διαφορετική διάθεση ξεκίνησε την Τετάρτη 3/5 η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή Ελένη με την παρουσιάστρια να ζητάει από τη παραγωγή να κάνουν έναρξη με έντονη μουσική, τονίζοντας πως δεν είναι όλες οι ημέρες ίδιες!

Αφού λοιπόν, η ίδια παρέπεμψε και το κοινό να βρίσκει τρόπους να ανεβάζει τη διάθεσή του, με όποιον τρόπο στη συνέχεια πήγε πιο κοντά στο πάνελ και στους συνεργάτες και έκαναν μεταξύ τους αστείες και χιουμοριστικές δηλώσεις (ο λόγος που ο Πούμπουρας δε μιλάει ιδιαίτερα στην εκπομπή Ελένη).

Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη στο Σάββα Πούμπουρα

Το αποκορύφωμα ήρθε από το Σάββα Πούμπουρα, όταν συμβούλεψε την παρουσιάστρια να ζει την κάθε ημέρα, καθώς δεν ξέρει κανείς μέχρι πότε θα είναι οπουδήποτε με τη συγκεκριμένη δήλωση να ακούγεται σε ένα βαθμό και ως σπόντα για τα τηλεοπτικά του!

«Ρώτησες από πού παίρνουμε ενέργεια. Θέλεις να σου πω; Θες να σου πω; Απ’ το γεγονός ότι πρέπει να αναγνωρίσουμε τη θνητότητά μας. Δεν ξέρεις μέχρι πότε θα είσαι εδώ, οπότε θα απολαύσω και τη σημερινή μέρα σαν να ‘ναι η τελευταία. Όλοι θα πεθάνουμε, Ελένη μου, κάποια στιγμή, μέχρι τότε θα απολαύσουμε, θα γελάσουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Σάββας Πούμπουρας.

Η αποκάλυψη του Πούμπουρα για το τηλεοπτικό του μέλλον

Ο Πούμπουρας μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον στο Super Κατερίνα στο κανάλι του ALPHA την Τετάρτη 29/3, πετώντας τις σπόντες του για τους δημοσιογράφους και διαψεύδοντας όλα όσα ακούγονται για εκείνον.

«Έχει γραφτεί δύο τρεις φορές ότι φεύγει εκείνος κοινή συναινέσει με την Ελένη Μενεγάκη και ότι ο Θανάσης Πάτρας θα τον βολιδοσκοπήσει», ανέφερε η ρεπόρτερ αρχικά.

«Εγώ λέω να προσέχετε εσείς οι δημοσιογράφοι, να παρακολουθείτε τι διαβάζετε και ποιος τα γράφει. Μη ρωτάτε εμάς. Να βλέπετε αυτά που γράφονται ποιος τα γράφει, για να ξέρετε τι λένε», απάντησε ο Σάββας Πούμπουρας.

Και συμπλήρωσε: «Μια χαρά περνάω. Πώς με βλέπεις; Δεν με βλέπεις πόσο χαρούμενος είμαι; Καλά ε, πετάω». Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως το πρόσωπο που φημολογούνταν πως θα πάρει την θέση του είναι ο Θανάσης Πάτρας.

«Γενικότερα, δεν είναι ωραίο να γράφεται ότι κάποιος φεύγει από μία εκπομπή και πάει στην άλλη και όλα τα κανάλια το σέβονται αυτό», επισήμανε έπειτα η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ τονίστηκε πως έχουν ακουστεί πολλά για αυτή την ομάδα, αφού και για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο γράφτηκαν πολλά μέχρι που βγήκε η παρουσιάστρια και απάντησε και έκλεισε στόματα.