Αποκαλύφθηκε μετά τα 2 χρόνια του στο Mega - Ο λόγος που ο Πούμπουρας δε μιλάει πολύ στην εκπομπή ''Ελένη''

Η απάντησή του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αποκαλύφθηκε μετά τα 2 χρόνια του στο Mega - Ο λόγος που ο Πούμπουρας δε μιλάει πολύ στην εκπομπή ''Ελένη''

Το Σάββα Πούμπουρα βλέπουμε καθημερινά να βρίσκεται στην παρέα και στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, στην εκπομπή, που παρουσιάζει η ίδια ''Ελένη'' με εκείνον προτιμάει το σχολιασμό θεμάτων, που τον αφορούν περισσότερο (δείτε εδώ την απάντησή του, όταν τον αποκάλεσαν θείο).

Για κάποιους λοιπόν, η στάση αυτή του Πούμπουρα σηματοδοτεί, πως κάτι δεν του αρέσει στο όλο concept ή τέλος πάντων, πως δεν αισθάνεται με κάτι καλά, με αποτέλεσμα να μη μιλάει πολύ, μιας και κατά τα άλλα στα social media είναι λαλίστατος.

Τη Δευτέρα 3/4 o Σάββας έκανε ένα insta pol και ανάμεσα στις ερωτήσεις, που απάντησε η μία είχε να κάνει με το λόγο, που δεν εκφράζεται ιδιαίτερα στην εκπομπή, με το ίδιο εν τέλει να παραδέχεται το γεγονός αυτό.

Οι δηλώσεις του Σάββα Πούμπουρα για την παρουσία της στην εκπομπή Ελένη

«Έχω διάθεση να σου πω κάτι εδώ και καιρό. Στην Ελένη γιατί δεν μιλάς πολύ… και άνετα; Αξίζεις», ρώτησε ένας φίλος του παρουσιαστή στο Instagram με το Σάββα Πούμπουρα να απαντάει: «Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν».

Η αποκάλυψη του Πούμπουρα για το τηλεοπτικό του μέλλον

Ο Πούμπουρας μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον στο Super Κατερίνα στο κανάλι του ALPHA την Τετάρτη 29/3, πετώντας τις σπόντες του για τους δημοσιογράφους και διαψεύδοντας όλα όσα ακούγονται για εκείνον.

«Έχει γραφτεί δύο τρεις φορές ότι φεύγει εκείνος κοινή συναινέσει με την Ελένη Μενεγάκη και ότι ο Θανάσης Πάτρας θα τον βολιδοσκοπήσει», ανέφερε η ρεπόρτερ αρχικά.

«Εγώ λέω να προσέχετε εσείς οι δημοσιογράφοι, να παρακολουθείτε τι διαβάζετε και ποιος τα γράφει. Μη ρωτάτε εμάς. Να βλέπετε αυτά που γράφονται ποιος τα γράφει, για να ξέρετε τι λένε», απάντησε ο Σάββας Πούμπουρας.

Και συμπλήρωσε: «Μια χαρά περνάω. Πώς με βλέπεις; Δεν με βλέπεις πόσο χαρούμενος είμαι; Καλά ε, πετάω». Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως το πρόσωπο που φημολογούνταν πως θα πάρει την θέση του είναι ο Θανάσης Πάτρας.

«Γενικότερα, δεν είναι ωραίο να γράφεται ότι κάποιος φεύγει από μία εκπομπή και πάει στην άλλη και όλα τα κανάλια το σέβονται αυτό», επισήμανε έπειτα η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ τονίστηκε πως έχουν ακουστεί πολλά για αυτή την ομάδα, αφού και για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο γράφτηκαν πολλά μέχρι που βγήκε η παρουσιάστρια και απάντησε και έκλεισε στόματα.