Τον αποκάλεσαν ''θείο'' στο Tik Tok - ''Σάλος'' με την αιχμηρή απάντηση του Σάββα Πουμπουρά

Δεν το άφησε έτσι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σάββας Πούμπουρας εκτός από την παρουσία του στην εκπομπή Ελένη παράλληλα είναι πολύ ενεργός και στα social media με τον ίδιο να δημοσιεύει πολλά κομμάτια από την προσωπική του ζωή και από την καθημερινότητά του.

Ο παρουσιαστής μάλιστα δε διστάζει να απαντήσει σε αιχμηρά σχόλια, που μπορεί να δεχτεί μέσα από την προβολή του αυτή, καθώς όπως είναι λογικό δε μπορεί να αρέσει σε όλους όσοι τον παρακολουθούν.

Αυτή τη φορά όμως δέχτηκε ένα σχόλιο για την ηλικία του, με τον ίδιο να μην το αφήνει έτσι όλο αυτό δίνοντας τη δική του απάντηση, σχετικά με το αν μπορεί να έχει ενεργή συμμετοχή στα social media, όσο χρονών και αν είναι (δείτε εδώ την ερώτηση δημοσιογράφου, που τον έφερε σε αμηχανία).

Η απάντηση του Σάββα Πούμπουρα σε σχόλιο που δέχτηκε για την ηλικία του

Η αποκάλυψη του Πούμπουρα για το τηλεοπτικό του μέλλον

Ο Πούμπουρας μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον στο Super Κατερίνα στο κανάλι του ALPHA την Τετάρτη 29/3, πετώντας τις σπόντες του για τους δημοσιογράφους και διαψεύδοντας όλα όσα ακούγονται για εκείνον.

«Έχει γραφτεί δύο τρεις φορές ότι φεύγει εκείνος κοινή συναινέσει με την Ελένη Μενεγάκη και ότι ο Θανάσης Πάτρας θα τον βολιδοσκοπήσει», ανέφερε η ρεπόρτερ αρχικά.

«Εγώ λέω να προσέχετε εσείς οι δημοσιογράφοι, να παρακολουθείτε τι διαβάζετε και ποιος τα γράφει. Μη ρωτάτε εμάς. Να βλέπετε αυτά που γράφονται ποιος τα γράφει, για να ξέρετε τι λένε», απάντησε ο Σάββας Πούμπουρας.

Και συμπλήρωσε: «Μια χαρά περνάω. Πώς με βλέπεις; Δεν με βλέπεις πόσο χαρούμενος είμαι; Καλά ε, πετάω». Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως το πρόσωπο που φημολογούνταν πως θα πάρει την θέση του είναι ο Θανάσης Πάτρας.

«Γενικότερα, δεν είναι ωραίο να γράφεται ότι κάποιος φεύγει από μία εκπομπή και πάει στην άλλη και όλα τα κανάλια το σέβονται αυτό», επισήμανε έπειτα η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ τονίστηκε πως έχουν ακουστεί πολλά για αυτή την ομάδα, αφού και για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο γράφτηκαν πολλά μέχρι που βγήκε η παρουσιάστρια και απάντησε και έκλεισε στόματα.