Έντονη αμηχανία για τον Σάββα Πούμπουρα - Η απάντηση για τον "τσακωμό" Μενεγάκη με Ουγγαρέζο στο MEGA

Για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έντονη αμηχανία για τον Σάββα Πούμπουρα - Η απάντηση για τον

Χαμός επικράτησε πριν από λίγες ημέρες, όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκίνησε να "εξαφανίζεται" από το πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. Τότε λοιπόν, άρχισαν οι πρωινές εκπομπές να κάνουν ρεπορτάζ για να μάθουν τι συνέβη.

Οι φήμες λοιπόν περί κόντρας ανάμεσα τους άρχισαν να φουντώνουν όταν ο δημοσιογράφος ξεκίνησε να κάνει δική του ενότητα και όταν βγήκε στον αέρα για να μεταφέρει τις ειδήσεις του, η κάμερα έδειξε την Ελένη να φεύγει από το πλατό, με τους συνεργάτες της να παθαίνουν σοκ.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη λίγες ημέρες πριν, αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από όλα αυτά. Όπως είπε, πραγματοποιήθηκε μια σύσκεψη και η παρουσιάστρια ζήτησε από τους συνεργάτες της να είναι πιο ενεργοί κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε με τρόπο που ενόχλησε την παρουσιάστρια και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε μια δυσκολία στη σχέση τους.

Μετά τα όσα ακούστηκαν και ειπώθηκαν από τις εκπομπές, η Ελένη Μενεγάκη που δεν απαντάει σε τίποτα που να αφορά το όνομα της, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία αφήνοντας την σπόντα της σχετικά με τις σχέσεις τους.

Τι απάντησε ο Πούμπουρας για Μενεγάκη - Ουγγαρέζο

Η εκπομπή Πρωινό μας λοιπόν, συνάντησε τον Σάββα Πούμπουρα σε δημόσια εκδήλωση για καλό σκοπό και δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουν τι συμβαίνει, αφού κανείς δεν μιλάει ξεκάθαρα.

Έπειτα από ερώτηση σχετική που δέχτηκε, η αμηχανία του ήταν φανερή. Αρχικά προσπάθησε να αλλάξει την συζήτηση λέγοντας «Με είδες εδώ τι τρίπλες που έκανα;», με τον δημοσιογράφο να ρωτά ξανά, θέλοντας να πάρει απάντηση. Μετά λοιπόν από μια μικρή παύση, δεν δίστασε να πει «Σου έχουν πει πως και η μη απάντηση είναι απάντηση πολλές φορές;».

Όσον αφορά την ροή της εκπομπής ανέφερε «Κάθε χρονιά είναι διαφορετική, δεν χρειάζεται να βάζουμε πρόσημο».