«Καταθλιπτικό, μοιάζει με νεκροτομείο» - Σοκαρισμένος ο κόσμος με φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν

«Πού είναι τα παιχνίδια των παιδιών;»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Καταθλιπτικό, μοιάζει με νεκροτομείο» - Σοκαρισμένος ο κόσμος με φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν

Το περιοδικό Time, το 2015, την κατέταξε στη λίστα του με τους 100 Ανθρώπους με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως. Το 2016, το περιοδικό Vogue, την ονόμασε "φαινόμενο του λαϊκού πολιτισμού". Τόσο οι κριτικοί όσο και οι θαυμαστές της, την θεωρούν παράδειγμα του "διάσημη απλά επειδή είναι διάσημη".Το 2015, μάλιστα, ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεπερσόνα, με το εισόδημά της να ξεπερνά πλέον τα 52 εκατομμύρια δολάρια. Τα σχόλια, όμως, πολλές φορές δεν είναι τιμητικά προς το πρόσωπο της Κιμ Καρντάσιαν...

Η Κιμ Καρντάσιαν γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1980 στο Λος Άντζελες (δείτε εδώ μια σπάνια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, με φύτρας και άβγαλτα φρύδια, ήταν αγνώριστη). Είναι το δεύτερο παιδί του δικηγόρου Ρομπερτ Καρντάσιαν και της Κρις Τζένερ (το γένος Χούτον). Έχει τρία βιολογικά αδέλφια (Κόρτνεϊ, Κλοέ & Ρομπ) αλλά και δύο ετεροθαλείς αδελφές (Κένταλ & Κάιλι) από τον γάμο της μητέρας της με την Κέιτλιν Τζένερ. Αποφοίτησε από το Λύκειο Μεριμάουντ (ένα ιδιωτικό ρωμαιοκαθολικό σχολείο θηλέων) και για πολλά χρόνια ήταν στενή φίλη και στυλίστρια της Πάρις Χίλτον, γεγονός που της έφερε την αρχική διασημότητα.

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεπερνώντας τους 59 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter και τους 114 εκατομμύρια στο Instagram. Η σελίδα της στο Facebook αριθμεί επίσης 29 εκατομμύρια 'Μου αρέσει'. Να σημειωθεί πως έχει κυκλοφορήσει και αρκετά προϊόντα που φέρουν το όνομά της, όπως το βιντεοπαιχνίδι κινητών, Kim Kardashian: Hollywood το οποίο προσέθεσε στην περιουσία της 52 εκατομμύρια δολάρια , καθώς και πληθώρα ρούχων κι άλλων προϊόντων. Πρόσφατα λάνσαρε τη δίκη της σειρά καλλυντικών με την επωνυμία KKW Beauty τα οποία μάλιστα ξεπούλησαν μέσα σε μόλις 31 λεπτά , προσθέτοντας στις καταθέσεις της ακόμη 12.100.000 δολάρια. Αρκετή δημοσιότητα έλαβε και η σχέση της με τον ράπερ, Κάνιε Γουέστ, με τον οποίον παντρεύτηκε το 2014, έχοντας αποκτήσει και τέσσερα παιδιά μαζί του. Πλέον είναι χωρισμένοι και προσφάτως μάλιστα βγήκε η απόφαση για την διατροφή (δείτε εδώ το εξωπραγματικό ποσό που θα της δίνει κάθε μήνα!)

Το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν

Το οίκημά της βρίσκεται στην περιοχή Hidden Hills και στοίχισε εκατομμύρια δολάρια για την μετατροπή στο σπίτι των ονείρων της.

Παρόλο που περηφανεύεται για την «απλότητα του design» του σπιτιού της, πολλοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτήρισαν το σπίτι τους ως «καταθλιπτικό». «Αυτό το σπίτι δείχνει καταθλιπτικό» αλλά και «το πιο τρομακτικό σπίτι στον κόσμο» είναι μόνο δύο από τα σχόλια που έγραψαν στο Instagram. Πολλοί πάλι, αναρωτήθηκαν σχετικά με την λειτουργικότητα του λευκού χρώματος σε ένα σπίτι όπου ζουν τέσσερα παιδιά. «Πού είναι όλα τα πράγματα που χρησιμοποιείται καθημερινά; Που είναι τα παιχνίδια των παιδιών;» αναρωτήθηκε κάποιος με έναν άλλον να γράφει: «Είναι πανέμορφο… αλλά μένει κανείς σε αυτό το σπίτι;».

Οι τέσσερις ασύλληπτοι κανόνες που έχει βάλει στο σπίτι της η Κιμ Καρντάσιαν

Τα παιδιά απαγορεύεται να παίζουν στο σαλόνι

Ξεκινώντας από το σαλόνι, που η Καρντάσιαν αποκαλεί το «αγαπημένο της δωμάτιο στο σπίτι» είναι εξ ολοκλήρου λευκό και τα τέσσερα παιδιά της δεν επιτρέπεται να παίζουν σε αυτό. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για την ίδια, αφού εκείνη… μπορεί να χοροπηδάει πάνω στον καναπέ, όποτε το επιθυμεί.

Όπως είχε δηλώσει παλαιότερα, τα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον ράπερ, μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους σε έναν ειδικό χώρο, όπου βρίσκονται οι μαρκαδόροι και τα παιχνίδια τους. Από τη στιγμή όμως που παίζουν εκεί, τίποτα δεν πρέπει να έρθει στο σαλόνι και να λερωθούν τα λευκά μαξιλάρια και έπιπλα.

Όποιος μπαίνει υπογράφει ιδιωτικό συμφωνητικό

Όλοι οι καλεσμένοι της Κιμ Καρντάσιαν, αναγκάζονται να υπογράψουν ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, στο οποίο δεσμεύονται να μην αποκαλύψουν κάποια από τις συνομιλίες που έχουν μαζί της, εντός της οικείας της.

Όταν δε, επισκέπτονται το σπίτι, φίλοι και γονείς των παιδιών της, τα πράγματα έχουν μεγάλη πιθανότητα να ξεφύγουν. Μια πηγή στο RadarOnline, είχε αναφέρει: «Η Κιμ δεν είναι συμπαθής σε πολλές από τις μαμάδες των φίλων των παιδιών της, γιατί είναι τόσο παρανοϊκή, που δεν μπορεί να κάνει μια νορμάλ συζήτηση μαζί τους».

No photos please!

Όταν απέκτησε την τεράστια περιουσία της, η Καρντάσιαν ξεκαθάρισε σε όλους ότι κανένας δεν μπορεί να τραβήξει φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού της, αφού δεν θέλει να διαρρεύσει το παραμικρό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Aκόμη και στα μέλη του συνεργείου του ριάλιτι της διάσημης οικογένειας, έχει απαγορευτεί να κρατάνε κινητά.

Όσο ήταν παντρεμένη με τον Κάνιε Γουέστ, ο ράπερ έκανε το… λάθος να ανεβάσει στα social media, κάποιες φωτογραφίες μετά την ανακαίνιση του σπιτιού. Η Καρντάσιαν τότε είχε σχολιάσει ενοχλημένη στο Twitter, πως υπήρχε κανόνας να μην εμφανίζουν το σπίτι τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πουθενά κοσμήματα

Ένας άλλος από τους κανόνες της τηλεπερσόνας, είναι ότι δεν υπάρχουν κοσμήματα στην έπαυλη. Η συγκεκριμένη οδηγία δόθηκε μετά το 2016, όταν η Καρντάσιαν κρατήθηκε υπό την απειλή όπλου σε ένα ξενοδοχείο στο Παρίσι από δύο άνδρες που τη λήστεψαν.

«Τα ελάχιστα κοσμήματα που κατέχει ακόμη η Κιμ αποθηκεύονται αλλού - υπό συνεχή επίβλεψη - με πολύ περίπλοκα μέτρα ασφαλείας για να φτάσουμε σε αυτά», είχε αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της.

Όχι τηλέφωνα όταν τρώμε!

Όχι μόνο δεν επιτρέπεται να κρατήσει κάποιος τηλέφωνο την ώρα που τρώνε με την οικογένεια ή τους φίλους της, αλλά η Κιμ Καρντάσιαν έχει ορίσει και συγκεκριμένες ώρες που τα παιδιά της μπορούν να αγγίζουν το κινητό.

Μιλώντας σε ένα πάνελ στο Beautycon2018, είχε εξηγήσει: «Αν λάβουμε κάποιο τηλεφώνημα την ώρα που τρώμε όλοι μαζί και σηκωθούμε από το τραπέζι για να μιλήσουμε, δείχνουμε με αυτόν τον τρόπο ότι οι κλήσεις είναι πιο σημαντικές από τα παιδιά μας» και πρόσθεσε: «Θυμάμαι όταν μεγάλωνα, υπήρχαν ώρες στο σταθερό τηλέφωνο. Και έτσι θα έπρεπε να υπάρχουν ώρες και στα κινητά».