Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο τους - "Χρυσός" χωρισμός στην showbiz με διατροφή 200.000 ευρώ το μήνα

Είναι και επίσημα και στα χαρτιά ελεύθεροι και πάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο τους -

Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα μετά από χρόνια κοινής πορείας και γάμου αλλά και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών, παρόλα αυτά τώρα βγήκε οριστικά το διαζύγιο τους και είναι επίσημα ελεύθεροι και στα χαρτιά.

Εκείνη μετά το χωρισμό της έκανε μια σχέση σύντομη ωστόσο, αφού παρόλο που φαίνονταν καλά και ερωτευμένοι μαζί, ενώ πολλοί έλεγαν πως είναι ταιριαστό ζευγάρι, αποφάσισε να τον χωρίσει. Το ίδιο συνέβη και με εκείνον, με την σχέση τους να τελειώνει πριν ακόμη αρχίσει.

«Οπότε όταν τον χώρισα, πρέπει να ξέρετε πως αφορούσε ότι οφείλεται σε ένα μόνο πράγμα, στην προσωπικότητά του», είχε πει η τηλεπερσόνα δημόσια, σχετικά με το λόγο του χωρισμού τους.

Είναι οριστικό και δεν γυρνάει πίσω το διαζύγιό τους

Σύμφωνα με το People, το ζευγάρι θα έχει κοινή φυσική και νομική επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους, ενώ ο καλλιτέχνης καλείται να της καταβάλει 200.000 ευρώ τον μήνα για διατροφή.

Μάλιστα, θα συνεισφέρουν εξίσου στην κάλυψη για την ασφάλεια, την εκπαίδευση και την ιατρική περίθαλψη των τεσσάρων ανήλικων παιδιών τους. Όσον αφορά τα περιουσιακά τους που είναι πολλά και αξίζουν δισεκατομμύρια, θα χωριστούν βάση του προγαμιαίου συμβολαίου τους.

Το ζευγάρι λοιπόν που έβγαλε και επίσημα το διαζύγιο του είναι η Kim Kardashian και ο Kanye West οι οποίοι παρά τις διαφορές τους και τους τσακωμούς τους, παραμένουν ενωμένοι για το μεγάλωμα των παιδιών τους.

Kim Kardashian Kanye West διαζύγιο παιδιά
Instagram/kimkardashian

Να σημειώσουμε πως ο τράπερ, όταν είχε μάθει για την σχέση της Kim, απειλούσε σχεδόν καθημερινά τον σύντροφό της ακόμη και με τη ζωή του σε δημόσιες αναρτήσεις του. Τώρα λοιπόν που χώρισαν, πρέπει να είναι πολύ ευτυχισμένος.

Kim Kardashian Kanye West διαζύγιο
Instagram/kimkardashian