"O Davidson νεκρός στα 28 του" - To "κηδειόχαρτο" του Kanye West για τον πρώην της Kim Kardashian

Δεν είναι η πρώτη φορά που τον "απειλεί" δημόσια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Θα ήταν ψέματα αν πούμε πως δεν περιμέναμε την αντίδραση του Kanye West, μετά την είδηση του χωρισμού της Kim Kardashian, με τον Pete Davidson, και έτσι και έγινε. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πασίγνωστος ράπερ και επιχειρηματίας απειλεί ανοιχτά στο διαδίκτυο τον 28χρονο κωμικό, ωστόσο αυτή την φορά το πήγε πολύ μακριά, σχεδόν το παρατράβηξε.

Η νέα προκλητική ανάρτηση του Kanye West για τον Pete Davidson

O ράπερ και πατέρας των παιδιών της τηλεπερσόνας, μοιράστηκε μέσω Instagram, ένα πρωτοσέλιδο της New York Times στο οποίο γράφει: «Skete Davidson νεκρός σε ηλικία 28 ετών». Τα ξένα δημοσιεύματα έχουν διαχαστεί αναφορικά με τον λόγο που τον αποκάλεσε «Skete» αντί για «Pete». Μία θεωρία είναι ότι τον αποκαλεί «σκουπίδι» με την έννοια του «ανθρώπου με χαμηλή νοημοσύνη».

Άλλη πιθανή ερμηνεία είναι ότι ίσως έχει να κάνει με μία φράση που χρησιμοποιείται κυρίως από ράπερς, όταν θέλουν να δείξουν την πρόθεσή τους να πυροβολήσουν κάποιον και ότι έχουν καλό στόχο.

Δημοσίευσε ένα 'κηδειόχαρτο' του πρώην συντρόφου της Kim, Pete Davidson

Η πρώτη εμφάνιση του Davidson μετά τον χωρισμό του από την Kim

Σαν βόμβα έπεσε στο Hollywood η είδηση πως ο φλογερός έρωτας του διάσημου κωμικού Pete Davidson και της δισεκατομμυριούχου τηλεπερσόνας Kim Kardashian έληξε άδοξα παρότι πολλοί πίστευαν πως ήταν έτοιμοι ακόμη και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η 41χρονη και ο 28χρονος ήταν μαζί για 9 μήνες και σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν αυτή που ήθελε να χωρίσουν εξαιτίας της «ανωριμότητας και του νεαρού της ηλικίας του».

Ο ίδιος έδειχνε καταβεβλημένος καθώς εθεάθη για ψώνια την Κυριακή, μετά τον χωρισμό του καθώς φωτογραφήθηκε να επισκέπτεται ένα κατάστημα στο Cairns της Αυστραλίας, αφού έφυγε από το ξενοδοχείο του.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας «Wizards», φορούσε μια μαύρη φόρμα και ένα μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ καθώς επισκεπτόταν το εμπορικό κέντρο. Ο πρώην σταρ του SNL φορούσε γυαλιά ηλίου και επέλεξε ένα μονόχρωμο μαύρο σύνολο. Εκτός από το πρόβλημα της απόστασης, καθώς εκείνος εργάζεται σε ένα πρότζεκτ στην Αυστραλία και εκείνη βρίσκεται στις ΗΠΑ, μια πηγή δήλωσε στην «Page Six», ότι η Κim ήταν «εντελώς εξαντλημένη από αυτή τη σχέση και άλλα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή της».

«Ο Pete είναι 28 ετών και η Κim 41 ετών - απλά βρίσκονται σε πολύ διαφορετικά μέρη αυτή τη στιγμή», συμπλήρωσε η πηγή και πρόσθεσε: «Eίναι εντελώς αυθόρμητος και παρορμητικός και θέλει να πετάξει στη Νέα Υόρκη ή όπου αλλού βρίσκεται με την πρώτη ευκαιρία. Αλλά η Κim έχει τέσσερα παιδιά και δεν είναι τόσο εύκολο. Πρέπει να επικεντρωθεί στα παιδιά».

Ωστόσο, μια άλλη πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού, είπε στην Daily Mail: «Ο χωρισμός τους ήταν εντελώς φιλικός. Πέρασαν υπέροχα όσο κράτησε, αλλά η μεγάλη απόσταση και οι διαφορετικές προτεραιότητες οδήγησαν στο τέλος».