Χωρισμός - Βόμβα στο Hollywood: Τα ''έσπασαν'' η Kim Kardashian με τον Pete Davidson

Δεν πήγε πολύ καλά αυτό...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χωρισμός - Βόμβα στο Hollywood: Τα ''έσπασαν'' η Kim Kardashian με τον Pete Davidson

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να συμπληρώσουν ένα χρόνο σχέσης η Kim Kardashian με τον Pete Davidson και ξένα δημοσιεύματα δηλώνουν με σιγουριά πως οι δυο τους δεν είναι πλέον μαζί. Επικαλούνται καλά επιβεβαιωμένες πηγές που θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει εδώ και λίγες μέρες, βάζοντας τέλος σε ένα ειδύλλιο που φαίνεται ότι θα κρατούσε.

Μόλις πρόσφατα η βασίλισσα των ριάλιτι Kim είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες των δυο τους από την καθημερινότητά τους στο σπίτι, αφού το πρώην ζευγάρι έμενε μαζί τους τελευταίους μήνες και τίποτα δεν πρόδιδε ότι αυτή η σχέση θα τέλειωνε έτσι εύκολα. Άλλωστε ο Davidson ήρθε σε μεγάλη ρήξη στο παρελθόν με τον πρώην σύζυγο της Kim, Kanye West, που δεν εγκατέλειψε έτσι εύκολα τις προσπάθειες να τα ξαναβρούν.

Οι πληροφορίες για τον χωρισμό Kardashian - Davidson

Πηγές από το People και το E! αποκαλύπτουν:

«Έχουν πολλή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον, αλλά ανακάλυψαν ότι η μεγάλη απόσταση και τα απαιτητικά προγράμματά τους έκαναν πραγματικά δύσκολο να διατηρήσουν μια σχέση», σύμφωνα με πηγή κοντά στο ζευγάρι.

Εκπρόσωπος της Κιμ Καρντάσιαν αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ εκπρόσωπος του Πιτ Ντέιβιντσον δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό.

Το ειδύλλιο του ζεύγους ξεκίνησε όταν η 41χρονη Κιμ Καρντάσιαν παρουσίασε το σόου «Saturday Night Live» τον Οκτώβριο του 2021. Η Καρντάσιαν, που αναμένει την οριστικοποίηση του διαζυγίου της με τον ράπερ ,Kanye West πρωταγωνιστεί σε ένα νέο ριάλιτι με την οικογένειά της που προβάλλεται στη συνδρομητική πλατφόρμα Hulu.

Ο 28χρονος Ντέιβιντσον συμμετείχε στο σόου «Saturday Night Live» για όγδοη σεζόν προτού ανακοινώσει την αποχώρησή του τον περασμένο Μάιο. Το τελευταίο διάστημα συμμετείχε στα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «Wizards!» στην Αυστραλία.

Ίσως τώρα ο Kanye West να έχει ελπίδες να τα ξαναβρούν

Μετά το δράμα στα μέσα κοινωνική δικτύωσης και τον αλληλοσπαραγμό με τον νυν σύντροφο της Kim Kardashian, Pete Davidson, πολύ καιρό προτού χωρίσουν, ο Kanye West φαίνεται πως αποφάσισε να αφήσει πίσω του όλο αυτό το κακό συμβάν και να επικεντρωθεί μόνο στα παιδιά του, αγοράζοντας την έπαυλη δίπλα από το σπίτι της Kim για να είναι πιο κοντά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΤΜΖ» ο διάσημος ράπερ δεν έχει βγάλει καμία άδεια κατασκευής. Σχεδίαζε να ανακαινίσει το σπίτι αλλά δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι αυτός ή η κατασκευαστική ομάδα του βγάζουν άδειες για να κάνουν εργασίες στο συγκεκριμένο ακίνητο.

Την ίδια ώρα ο Kanye West ανακαινίζει ένα παραλιακό σπίτι στο Μαλιμπού και πλήρωσε σχεδόν 60 εκατομμύρια δολάρια.