Kim Kardashian: Μοιράστηκε ''καυτά'' στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τον Pete Davidson

Εκείνη ξαπλωμένη, εκείνος χωρίς μπλούζα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Kim Kardashian: Μοιράστηκε ''καυτά'' στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τον Pete Davidson

Η ''βασίλισσα'' των Kardashians, Kim φαίνεται ότι έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Pete Davidson και δεν το κρύβει. Άλλωστε σε αυτή την οικογένεια τίποτα δε μένει κρυφό, αφού ολόκληρη η ζωή τους έχει γίνει ένα ριάλιτι και κάθε λεπτομέρεια γύρω από την προσωπική τους ζωή ενδιαφέρει τους εκατομμύρια followers. Έτσι η Kim μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στο σπίτι με τον Davidson, που φαίνεται να είναι κάπως πιο προσωπικές.

Φουντώνουν πάντως οι φήμες που θέλουν το ζευγάρι να ανεβαίνει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού μια επίσκεψη σε κοσμηματοπωλείο στο Λονδίνο και η προσήλωσή της σε ένα κόσμημα την περίοδο των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, έκαναν τους δημοσιογράφους να πιστέψουν ότι η επίσκεψή τους στη βρετανική πρωτεύουσα δεν είχε σχέση με τις εκδηλώσεις προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ.

Τα καυτά στιγμιότυπα της Kim Kardashian με τον Pete Davidson

Η σταρ των ριάλιτι και επιχειρηματίας δημοσίευσε σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται εκείνη και ο σύντροφός της σε διάφορες προσωπικές στιγμές. Άλλοτε περνούν χρόνο μιλώντας στην πισίνα ή χαλαρώνοντας στο σαλόνι του σπιτιού, δείχνοντας το πόσο άνετα και ερωτικά αισθάνονται ο ένας με τον άλλον.

Ο Πιτ Ντειβιντσον φιλάει την Κιμ Καρντάσιαν χωρίς μπλούζα

Κιμ Καρντάσιαν και Πιτ Ντέιβιντσον σε μια παρεξηγήσιμη φωτογραφία

Δεν το βάζει κάτω ο Kanye West - Αγόρασε βίλα δίπλα της

Μετά το δράμα στα μέσα κοινωνική δικτύωσης και τον αλληλοσπαραγμό με τον νυν σύντροφο της Kim Kardashian, Pete Davidson, ο Kanye West φαίνεται πως αποφάσισε να αφήσει πίσω του όλο αυτό το κακό συμβάν και να επικεντρωθεί μόνο στα παιδιά του, αγοράζοντας την έπαυλη δίπλα από το σπίτι της Kim για να είναι πιο κοντά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΤΜΖ» ο διάσημος ράπερ δεν έχει βγάλει καμία άδεια κατασκευής. Σχεδίαζε να ανακαινίσει το σπίτι αλλά δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι αυτός ή η κατασκευαστική ομάδα του βγάζουν άδειες για να κάνουν εργασίες στο συγκεκριμένο ακίνητο.

Την ίδια ώρα ο Kanye West ανακαινίζει ένα παραλιακό σπίτι στο Μαλιμπού και πλήρωσε σχεδόν 60 εκατομμύρια δολάρια.