Έρχεται και τέταρτος γάμος για την Kim Kardashian - Φουντώνουν οι φήμες που την θέλουν να αρραβωνιάζεται τον Pete Davidson

Η επίσκεψη που πυροδότησε τα όσα ακούγονται

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έρχεται και τέταρτος γάμος για την Kim Kardashian - Φουντώνουν οι φήμες που την θέλουν να αρραβωνιάζεται τον Pete Davidson

Περνά την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και δεν το κρύβει, η Kim Kardashian, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που τη θέλουν να ανεβαίνει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας μετά την αδερφή της Kourtney. Mία επίσκεψη λοιπόν σε κοσμηματοπωλείο στο Λονδίνο και η προσήλωση σε ένα κόσμημα, φούντωσε τις φήμες!

Kim και Pete βρίσκονται στο Λονδίνο

Μετά την ληστεία το 2016 των πανάκριβων κοσμημάτων της στο Παρίσι, η Kim Kardashian σταμάτησε να αγοράζει ή να φορά πολύτιμα δαχτυλίδια ή κολιέ. Αυτή την φορά όμως η επίσκεψη της, μαζί με τον σύντροφό της Pete Davidson, σε κοσηματοπωλείο του Λονδίνου, ενίσχυσε τις φήμες σε βρετανικά media πως μετά την αδελφή της Kourtney είναι η σειρά της να παντρευτεί ξανά.

Το ζευγάρι βρίσκεται εδώ και ένα 24ωρο στο Λονδίνο για να ζήσει από κοντά τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου. Έτσι έχουν δηλώσει, αλλά δεν ξέρουμε αν και θα είναι επίσημοι καλεσμένοι σε κάποια από τις σημαντικές εκδηλώσεις. Το πρώτο βράδυ οι βρετανοί παπαράτσι δεν τους άφησαν σε ησυχία, στο δείπνο τους στο κέντρο του Λονδίνου.

Λίγο νωρίτερα, τους είχαν εντοπίσει σε διάσημο κοσμηματοπωλείο και οι φωτογράφοι διέκριναν την μεγάλη προσοχή που έδειχνε και ο Pete αλλά και η Kim σε ένα συγκεκριμένο κόσμημα. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι φήμες για τον αρραβώνα τους και πως το ταξίδι τους ουδεμία σχέση έχει με την βασίλισσα Ελισάβετ.

Παραλίγο να χάσει τα μαλλιά της - Το βίντεο από τις 10 ώρες ντεκαπάζ που έκανε

Και μπορεί για δύο μέρες ολόκληρος ο πλανήτης να έστρεψε το βλέμματα του στην Αμερική και συγκεκριμένα στο «Met Gala» της Νέας Υόρκης, αλλά και πάλι η Kim Kardashian κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα, ακόμα και αν δεν ήταν για τους σωστούς λόγους. (Δείτε εδώ τι φόρεσαν οι celebrities)

H μεγαλύτερη γιορτή της μόδας επέστρεψε με θέμα το Gilded Glamour που αποτελεί το δεύτερο μέρος της έκθεσης «In America: An Anthology of Fashion». Οι celebrities γέμισαν το κόκκινο χαλί με τις μεγαλύτερες δημιουργίες των διάσημων σχεδιαστών, όμως η Kim επέλεξε ένα πολύ vintage και iconic φόρεμα.

Η διάσημη τηλεπερσόνα φόρεσε το φόρεμα της Marilyn Monroe, που είχε βάλει στα γενέθλια του John F. Kennedy το 1962. Η εμφάνισή της δίχασε παρόλο που η Kim αναγκάστηκε να κάνει μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της για να μοιάσει στην αείμνηστη ηθοποιό. Μάλιστα είναι γνωστό ότι η Kim έκανε πολύ αυστηρή δίαιτα για να μπει στο φόρεμα, ενώ έβαψε τα μαλλιά της platinum blonde για να θυμίζει περισσότερο την αείμνηστη ηθοποιό.

«Νιώθω τιμή που φοράω αυτό το iconic φόρεμα, το οποίο έβαλε η Marilyn Monroe το 1962 για να τραγουδήσει ευτυχισμένα γενέθλια στον πρόεδρο John F. Kennedy. Είναι ένα εντυπωσιακό φόρεμα κολλητό στο δέρμα που επενδύθηκε με περισσότερα από 6000 κρύσταλλα στο χέρι από τον Jean Louis», έγραψε η Kim στο Ιnstagram.

Ωστόσο η κίνηση της χαρακτηρίστηκε από πολλούς απερίσκεπτη, γιατί εκτός από ότι θα μπορούσε να χαλάσει το φόρεμα, σχεδόν κατέστρεψε τα μαλλιά της. Η δραματική αλλαγή από το μαύρο στο platinum blonde είναι αρκετά επικίνδυνη για την υγεία της τρίχας και την τελική εμφάνιση των μαλλιών.

«Το κάνω αυτό εδώ και 10 ώρες», ακούγεται να λέει η Kim με ένα κεφάλι γεμάτο αλουμινόχαρτα σε vlog της Kylie Jenner για την προετοιμασία πριν από το Met Gala. «Θα διακινδυνεύσω να πέσουν τα μαλλιά μου», συμπλήρωσε η Kim.