Ντυμένοι από πάνω μέχρι κάτω με Dolce&Gabbana - O υπερπαραγωγή γάμος της Kourtney Kardashian και του Travis Barker

Οι φαντασμαγορική τελετή στην Ιταλία

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ντυμένοι από πάνω μέχρι κάτω με Dolce&Gabbana - O υπερπαραγωγή γάμος της Kourtney Kardashian και του Travis Barker

Στην Ιταλία και σε ένα αρκετά ρομαντικό (όπως και ο αρραβώνας τους) αλλά ταυτόχρονα υπερπολυτελές τοπίο αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, στα αλήθεια αυτή τη φορά, μπροστά στους λαμπερούς καλεσμένους τους στο επιβλητικό κάστρο Castello Brown, η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker, σε ένα γάμο για τον οποίο ανυπομονούσαν πολύ και οι δύο.

Παντρεύτηκαν η Kardashian και ο Barker

Οι προσκεκλημένοι του ζευγαριού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ιταλική κουζίνα, να χορέψουν μέχρι το πρωί και να διασκεδάσουν για χάρη των νεόνυμφων και αδιαμφισβήτητα η έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Ιταλού τενόρου Andrea Bocelli, ο οποίος ερμήνευσε το κομμάτι Can’t Help Falling In Love, ενώ από πίσω του η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker χόρεψαν τον πρώτο τους χορό ως παντρεμένοι.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν την οικογένεια να πλήρωσε χρυσά για αυτή την έκπληξη καθώς κόστισε τουλάχιστον 500.000 δολάρια ο Ιταλός τενόρο για να τραγουδήσει στον γάμο τους. Οι καλεσμένοι καλοντυμένοι και επίσης ο οίκος Dolce&Gabbana εκτός από το ζευγάρι φαίνεται πως επιμελήθηκε και το outfit της οικογένειας Kardashian.

Τα φάρμακα που έπαιρνε για την εξωσωματική της δημιούργησαν πρόωρη εμμηνόπαυση

Πριν από λίγο καιρό βγήκαν αποσπάσματα από το πρώτο τρέιλερ για το come back του «Keeping Up With The Kardashians» και τα μέλη της οικογένειας Kardashian έδωσαν μία αποκαλυπτική είδηση λίγο πριν την πρεμιέρα κρατώντας έτσι το ενδιαφέρον για το πρώτο επεισόδιο.

Η είδηση αφορά την μεγαλύτερη αδερφή, την Kourtney, η οποία διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς παντρεύεται, όμως αποκάλυψε και ένα άσχημο γεγονός για την υγεία της.

Ειδικότερα, η 42χρονη τηλεπερσόνα, στο τρέιλερ της σειράς που θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στον Απρίλιο, αποκάλυψε ότι έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση προκειμένου να μείνει έγκυος από τον ντράμερ των Blink 182 Travis Barker, ενώ εξέφρασε και το παράπονό της απέναντι σε εκείνους, που τη σχολίαζαν, όταν είχε πάρει κιλά. Η διαδικασία της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής είχε ως αποτέλεσμα να τη φέρει αντιμέτωπη με πρόωρη εμμηνόπαυση αλλά και να της αυξήσει το βάρος.

Στο λίγων δευτερολέπτων απόσπασμα που κυκλοφόρησε στα media, προκαλώντας την αναμενόμενη απήχηση, η Κardashian εξήγησε ότι συγκεκριμένο φάρμακο που έπαιρνε για να τη βοηθήσει στη διαδικασία, κατέληξε να της προκαλέσει πρόωρη διακοπή της περιόδου της αλλά και μεγάλη αύξηση βάρους, την ίδια στιγμή, που οι χρήστες των social media, έκαναν πάρτι στα social media στοχοποιώντας τα κιλά της. «Είναι τόσο αγενές να σχολιάζεις ανθρώπους όταν δεν έχεις ιδέα τι περνούν», φαίνεται να λέει στη μητέρα της Kris Jenner προσθέτοντας, «Τα φάρμακα που μου έδιναν μού προκάλεσαν εμμηνόπαυση».