Παντρεύτηκε κρυφά πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz - Δεν κάλεσαν ούτε γονείς ούτε αδέρφια

Μόνο αυτοί και ο παπάς!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Παντρεύτηκε κρυφά πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz - Δεν κάλεσαν ούτε γονείς ούτε αδέρφια

Μπορεί το ιδανικό ζευγάρι μέχρι τώρα να θεωρούνταν στην οικογένεια τους η Kim Kardashian και ο Kanye West, ωστόσο τώρα που χώρισαν τη θέση της φαίνεται πως πήρε η αδερφή της Kourtney Kardashian με τον εκλεκτό της καρδιάς της και πασίγνωστο drumer Travis Barker! Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας ενώ λίγο καιρό πριν επισημοποίησαν τη σχέση τους και αρραβωνιάστηκαν.

Παντρεύτηκαν κρυφά στο Las Vegas

Όπως είναι εμφανές, η διάσημη σταρ του Hollwood, περνάει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, και κάνει με τον αγαπημένο της τις πιο απίστευτες τρέλες. Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι μετά την εμφάνιση του στα 64α ετήσια βραβεία Grammy, έφτασε σε ένα παρεκκλήσι του Λας Βέγκας περίπου στις 14:00 τοπική ώρα για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης.

H Kourtney Kardashian με τον Travis Barker

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 42χρονη τηλεπερσόνα και ο 46χρονος Μπάρκερ δεν επέτρεψαν να τραβήξει κανείς φωτογραφίες και είχαν τον δικό τους φωτογράφο, προκειμένου να διασφαλιστεί πως δεν θα διαρρεύσουν φωτογραφίες από τον γάμο τους. Επιπλέον, οι πηγές αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε άδεια γάμου, την οποία και παρουσίασαν στον ιδιοκτήτη του παρεκκλησιού, ο οποίος ήταν μάρτυρας. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια άλλη είδηση γνωστή, ενώ κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση.

"Κάτι πραγματικά συναρπαστικό που έρχεται..." - Οι Καρντάσιανς κάνουν comeback

Η οικογένεια Καρντάσιαν μαζί με τις αδερφές Τζένερ ενώνονται ξανά για ένα νέο ριάλιτι με τίτλο "The Kardashians" με θέμα, φυσικά, τη ζωή τους. Ένα χρόνο, λοιπόν, μετά το τέλος της εκπομπής Keeping Up With The Kardashians φωτογραφίζονται στο περιοδικό Variety για να το νέο τους πρότζεκτ, το οποίο θα βγει στο αέρα σε ένα μήνα.

Στη ερώτηση για την αλλαγή δικτύου η Τζένερ είπε ευθέως πως ο σημαντικότερος παράγοντας είναι τα λεφτά, με χαρακτηριστική απάντηση: «Τα χρήματα έχουν πάντα σημασία...Νομίζω ότι κάποιος θα ήταν ανόητος να πει ότι τα χρήματα δεν έχουν πια σημασία».

Σύμφωνα με την ίδια συνέντευξη, όλα τα μέλη της οικογένειας και του σόου θα λάβουν την ίδια αμοιβή, ενώ η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε και για το αν θα προβληθεί στο "γυαλί" ο έρωτάς της με τον Πιτ Ντέιβιντσον, λέγοντας πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα με αυτό, ωστόσο δεν θα ήθελε να είναι αυτό το επίκεντρο της πρώτης σεζόν.

Σίγουρα, όμως, δεν θα αφήσει το κοινό ξεκρέμαστο, καθώς θα μιλήσει και για την γνωριμία της με τον νέο της σύντροφο, αλλά και για το διαζύγιό της με τον Κάνιε Ουέστ.