Στα μαχαίρια Kanye West - Pete Davidson για τα μάτια της Kim Kardashian - Τα μηνύματα που τους καίνε

Οι συνομιλία μεταξύ των δύο σταρ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στα μαχαίρια Kanye West - Pete Davidson για τα μάτια της Kim Kardashian - Τα μηνύματα που τους καίνε

Στα «λόγια» πιάστηκαν ο πρώην και ο νυν της Kim Kardashian, Kanye West και Pete Davidson για τα μάτια της τηλεπερσόνας. Φαίνεται πως το διαζύγιο, δεν έχει κάτσει και τόσο καλά στο στομάχι του Kanye, ο οποίος κάνει τα αδύνατα δυνατά να ξανακερδίσει την πρώην του.

Η κόντρα West - Davidson

Ο ράπερ στέλνει συνεχώς μηνύματα στα social media του Pete, ώσπου τελικά ο δεύτερος αποφάσισε να απαντήσει στις συνεχείς επιθέσεις. Ο 28χρονος σταρ ζήτησε από τον Kanye West να τον συναντήσει πρόσωπο με πρόσωπο προκειμένου να σταματήσει η μεταξύ τους κόντρα που δημιουργήθηκε στο ίντερνετ.

Την κόντρα βέβαια έβαλε και αυτός το χεράκι του για να φουντώσει καθώς έστελνε μηνύματα αναφερόμενος στο απαξιωτικό του ψευδώνυμο Skete προτού κοινοποιήσει ότι ήταν στην πραγματικότητα στο κρεβάτι με την εν διαστάσει σύζυγο του Kanye, Kim Kardashian.

Τα σχετικά μηνύματα διέρρευσε στο Buzzfeed ο Dave Sirus

Ο Pete γράφει στον Kanye «Μπορείς σε παρακαλώ να ηρεμήσεις; Είναι 8 το πρωί και δεν πρέπει να είσαι έτσι. Η Κιμ είναι κυριολεκτικά η καλύτερη μητέρα που έχω γνωρίσει. Αυτό που κάνει για αυτά τα παιδιά είναι καταπληκτικό και είσαι τόσο τυχερός που είναι η μαμά των παιδιών σου. Ωρίμασε λίγο».

Κόντρα Pete - Kanye

Ο Kanye ρωτά: «Πού είσαι;». Με τον Pete να του απαντά: «Στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου».

Pete και Kim

Κ - «Χαίρομαι που βλέπω ότι είσαι εκτός νοσοκομείου και προσπαθείς να απεξαρτηθείς».

Κόντρα Kanye - Pete

P - «Δεν με τρομάζεις, αδερφέ. Οι ενέργειές σου είναι τόσο μ… και ντροπιαστικές. Είναι τόσο λυπηρό να σε βλέπω να καταστρέφεις την κληρονομιά σου καθημερινά». «Μακάρι να φερθείς σαν άνδρας για μια φορά στη ζωή σου». «Άσε με να σε βοηθήσω, φίλε. Παλεύω και με ψυχικά θέματα. Δεν είναι εύκολο το ταξίδι». Σε άλλο σημείο του είπε ότι «εμπόδισα την εκπομπή SNL να μιλάει για σένα ή να σε κοροϊδεύει, κάτι που ήθελαν να κάνουν εδώ και μήνες»
«Αν συνεχίσεις να με πιέζεις με αυτό τον τρόπο και όπως κάνεις τους τελευταίους έξι μήνες θα σταματήσω να είμαι τόσο καλός απέναντί σου».

Μηνύματα Knaye - Pete

Μηνύματα Pete - Kanye

Η αλλαγή στο Instagram της Kim Kardashian μετά το χωρισμό της

Έτρεξε να σβήσει το όνομα του ράπερ από παντού, η Kim Kardashian, καθώς από ότι φαίνεται πήρε το πράσινο φως από τον δικαστή που έχει αναλάβει το αίτημα της. Ωστόσο πως θα αντιδράσει ο πρώην σύζυγος της Kanye West δεν θέλουμε να ξέρουμε...

Η σταρ του Keeping Up With The Kardashians εδώ και περίπου έναν χρόνο έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Kanye «Ye» West μετά από μία σειρά περιστατικών, άλλων δημοσίων και άλλων μη, που συνέβησαν μεταξύ τους και έπειτα από τις μη νορμάλ συμπεριφορές του σε όλο το διαδίκτυο.

Το προηγούμενο διάστημα ήταν που είχε αποκαλυφθεί η διπολική διαταραχή του ράπερ, με την Kim να ζητάει κατανόηση από το κοινό για την οικογένειά της και, μερικούς μήνες μετά, η δισεκατομμυριούχος αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με τον πατέρα των παιδιών της.

Μη θέλοντας να δεχτεί ο Kanye την απόφαση της για τον χωρισμό, προσπαθούσε επανειλημμένα να της τραβήξει την προσοχή ακόμα και δημόσια φτάνοντας μέχρι και σε απειλές για τον νυν σύντροφο της. Στις 2 Μαρτίου, όμως έφτασε η μέρα ένας δικαστής αποφάσισε να εγκρίνει το αίτημα της Kim να είναι και νομικά single. Παράλληλα, της έδωσε την άδεια να αλλάξει και το όνομά της και δεν το έκανε μόνο στα χαρτιά. Πλέον, ο λογαριασμός της στο Instagram λέγεται «Kim Kardashian» και όχι «Kim Kardashian West», όπως και στο Twitter.

Η Kim Kardashian αφαίρεσε το West