Διώροφο με ξύλινη σκάλα και δωμάτιο γκαρνταρόμπα κοντά στο παιδικό υπνοδωμάτιο - Το σπίτι της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και του Σταθοκωστόπουλου στη Βούλα

Εκεί θα μεγαλώσει ο μικρός Βλάσσης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει ίσως την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους), ενώ στα χέρια της κρατά και τον αγαπημένο τους γιο, ο οποίος ήρθε στη ζωή πριν από λίγους μήνες (δείτε εδώ πότε θα βαφτιστεί).

Οι τρεις τους μένουν σε ένα σπίτι στη Βούλα, κοντά στη μεζονέτα στην οποία έμενε όσο βρισκόταν σε σχέση με τον επιχειρηματία, και εκεί περνούν τον χρόνο τους όλοι μαζί όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Το σπίτι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στη Βούλα

Είναι ένα διώροφο κτίριο, με ξύλινη σκάλα που οδηγεί στους υπόλοιπους χώρους, ενώ γενικότερα όλα τα δωμάτια φαίνεται πως δεν έχουν έντονα χρώματα και κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις. Υπάρχει ολόκληρο δωμάτιο γκαρνταρόμπα για την παρουσιάστρια, πέρα από το μίνιμαλ υπνοδωμάτιό της που μοιράζεται με τον καλό της, ενώ την παράσταση κλέβει το δωμάτιο του μωρού, το οποίο έχει ιδιαίτερη ζωγραφιά στον τοίχο με θέμα την φύση και τα ζώα.

[/OEmbed]

Η καθημερινότητα στο σπίτι τους με το μωρό

Το βράδυ της Δευτέρας 19/6 πραγματοποιήθηκαν τα Mad VMA 2023 με πληθώρα επώνυμων να περπατάνε στο χαλί. Μεταξύ αυτών και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που επέλεξε να φορέσει ένα συγκλονιστικό outfit (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και απάντησε με πολύ χαμόγελο και άνεση στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ακόμα και στις πιο προσωπικές!

Όσον αφορά την μητρότητα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Βιώνω υπέροχα την μητρότητα, είναι πολύ ξεχωριστό όλο αυτό και είμαι πολύ ευλογημένη που το ζω. Μου λείπει αρκετά η δουλειά μου, αλλά νομίζω θα μου λείπει αρκετά και το σπίτι μου. Δεν ξέρω, θα δούμε…» ενώ στη συνέχεια σε ερώτηση δημοσιογράφου για το επαγγελματικό της μέλλον απάντησε:

«Όλα αυτά τα χρόνια έχετε καταλάβει πως αν δεν υπογράψω ή δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο, ποτέ δεν λέω κάτι γιατί δεν το θεωρώ και όμορφο και κομψό. Προτάσεις γίνονται, κάποιες ευδοκιμούν κάποιες όχι, άμα τα βρούμε θα σας πω».

τέλος, σε ερώτηση για το εάν ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βοηθά με το μωρό τους ανταποκρίθηκε με χαμόγελο και με μεγάλη ειλικρίνεια ξαφνιάζοντας τους δημοσιογράφους: «Όχι! Τι να πω ψέματα Βασίλη; Φοβάται κι εκείνος και φοβόταν να το πιάσει όταν ήταν πολύ μωρούλι».