MAD VMA 2023: Τα κοψίματα ξεκινούν από το στήθος και τελειώνουν στα πόδια της - Γύρισαν τα βλέμματα στην Σπυροπούλου μόλις εμφανίστηκε στο χαλί

Η εμφάνιση της μανούλας λίγους μήνες μετά τη γέννα στην μουσική βραδιά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα MAD VMA είναι μία από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις ολόκληρης της χρονιάς, επομένως δεν γίνεται να λείπουν από αυτή τα "μεγάλα" ονόματα της ελληνικής showbiz. Έτσι, λοιπόν, και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχασε ευκαιρία και "στολίστηκε" για να απολαύσει τις εκρηκτικές εμφανίσεις των καλλιτεχνών.

Βρέθηκε στο "κόκκινο" χαλί των βραβείων ντυμένη με μία παντελόνα και ένα μπλουζάκι σατέν, με κοψίματα από το στήθος μέχρι κάτω στα πόδια όπου υπάρχουν μεγαλύτερα σκισίματα, επέλεξε απαλό μακιγιάζ και άφησε τα μαλλιά της να πέφτουν σε χαλαρές μπούκλες.

Διαβάστε επίσης: Όλοι κοιτούσαν την Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο - Με φούξια σατέν φόρεμα η παρουσιάστρια στη βάφτιση του γιου του Τζίμη και της Σιαμπάνη

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στα MAD VMA 2023

Διάλεξε ασημί κοσμήματα που ταιριάζουν με τις λεπτομέρειες που συνδέουν τα κοψίματα στο ρούχο της, μικρά σκουλαρίκια, βραχιόλια και μία τσάντα στην ίδια απόχρωση (δείτε την εδώ με λεοπάρ μαγιό).

MAD VMA 2023 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Οι σχέσεις της με τους γονείς του Βασίλη σε μία φωτογραφία

Μπορεί να έγιναν γονείς, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι παραμελούν την σχέση τους, αντιθέτως βρίσκουν πάντα χρόνο ο ένας για τον άλλον και διοργανώνουν βραδιές για δύο. Έτσι έγινε και στην πρόσφατη έξοδο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο Teatro, στην τελευταία εβδομάδα εμφανίσεων του Σάκη Ρουβά και του Κωνσταντίνου Αργυρού, όπου το γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μαζί με μεγάλη παρέα.

Σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος αφιέρωναν ερωτικές επιτυχίες ο ένας στον άλλον, ενώ υπήρχαν και... χαιρετισμοί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό από την πίστα, που είναι φίλος με τον επιχειρηματία και την οικογένειά του που καθόταν σε διπλανό τραπέζι.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Στα μπουζούκια μαζί: Οι σχέσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τους γονείς του Βασίλη σε μία φωτογραφία

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, το ζευγάρι ήταν σε τρελά κέφια, και χαρακτηριστικό ότι... «εξάντλησε» και τα δύο προγράμματα των καλλιτεχνών, για να φύγει όταν πια είχε βγει ο Dj. Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψαν στα... οικογενειακά τους καθήκοντα και στην αγκαλιά του μικρού Βλάσση από την επόμενη μέρα, με ένα πλατύ χαμόγελο.

Στα μπουζούκια μαζί: Οι σχέσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τους γονείς του Βασίλη σε μία φωτογραφία

Η συνεργασία τους στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» συζητήθηκε όσο λίγες... Με έναν εγκάρδιο χαιρετισμό στον Παύλο Σταματόπουλο, πάντως, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδειξε πως έχουν αφήσει στο παρελθόν κάθε διαφωνία που μπορεί να υπήρξε μεταξύ τους.

Στα μπουζούκια μαζί: Οι σχέσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τους γονείς του Βασίλη σε μία φωτογραφία

Οικογενειακή υπόθεση...

Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο διασκέδαζαν οι γονείς του επιχειρηματία, Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος και Ρένα Σταθοκωστοπούλου, καθώς και η αδελφή του, Αλεξάνδρα, με τους οποίους διατηρούν άψογες σχέσεις - από τον πρώτο, μάλιστα, θα πάρει και το όνομα ο γιος τους. Πριν από λίγα 24ωρα μάλιστα ο ξάδερφος του Βασίλη βάπτισε το παιδί του και η Κωνσταντίνα έκλεψε τις εντυπώσεις με το φόρεμα που επέλεξε (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Στα μπουζούκια μαζί: Οι σχέσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τους γονείς του Βασίλη σε μία φωτογραφία

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, εκείνοι έφυγαν λίγο πριν από τους δύο ερωτευμένους.