Όλοι κοιτούσαν την Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο - Με φούξια σατέν φόρεμα η παρουσιάστρια στη βάφτιση του γιου του Τζίμη και της Σιαμπάνη

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μία τέτοια στιγμή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Κυριακή 4/6 πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του γιου της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της οικογένειας ο αδερφός του επιχειρηματία, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, και η σύζυγός τους, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την οποία η πρώτη διατηρεί άψογες σχέσεις.

Το ζευγάρι, λοιπόν, έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς η ξανθιά παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα φούξια σατέν φόρεμα, το οποίο ταίριαζε απόλυτα με τα κυματιστά μαλλιά της, ενώ διάλεξε και πέδιλα στην ίδια απόχρωση. Το μακιγιάζ της ήταν απαλό και τα αξεσουάρ της λίγα και καλά, με τα βραχιόλια και το κολιέ της να ξεχωρίζουν. Η τσάντα που κρατούσε, μάλιστα, έλαμπε τόσο που τραβούσε τα βλέμματα.

Ο καλός της, από την άλλη πλευρά, φόρεσε ένα μπλε κοστούμι, με ροζ ανοιχτό πουκάμισο για να ταιριάζει με την γυναίκα του και "έσπασε" το look με την καφέ ζώνη και τα παπούτσια του στην ίδια απόχρωση (δείτε εδώ φωτογραφίες από τους γονείς, τον νονό και τους υπόλοιπους καλεσμένους).

Η εμφάνιση του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην βάφτιση του γιου του Τζίμη και της Σιαμπάνη

Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος βάφτιση

Σπυροπούλου βάφτιση Σιαμπάνη Σταθοκωστόπουλου

Η σπάνια φωτογραφία του ζευγαριού σε τρυφερά τετ α τετ στην τελευταία τους έξοδο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να διαθέτει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και κυρίως στο Instagram, ακόμη και μετά την γέννηση του μπέμπη της, όμως οι αναρτήσεις που κάνει με τον σύζυγό της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλο είναι σπάνιες και μετρημένες στα δάχτυλα (δείτε εδώ το δώρο που έλαβε για την γιορτή της).

Την Κυριακή 28/5, λοιπόν, που δημοσίευσε ένα βίντεο από την έξοδό τους προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στο κοινό που την παρακολουθεί. Ανέβασε δηλαδή ένα στιγμιότυπο από την βόλτα τους με την παρέα τους, τον Μαξιμιλιανό Τρίγκα και την Έφη Παπαϊωάννου, με την παρουσιάστρια να κάθεται στα πόδια του καλού της και να χαμογελούν στον φακό.