Με πράσινη τουαλέτα δίπλα στον Σταθοκωστόπουλο η Σιαμπάνη στη βάφτιση του γιου τους - Αγκαλιά με τον γιο τους ο νονός, Νίκος Οικονομόπουλος

Αποκλειστικές φωτογραφίες και το βίντεο με την συγκινητική αφιέρωση του τραγουδιστή το μπέμπη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Κυριακή 4/6, πέρα από τον γάμο του Λούκα Γιώρκα με την Βασιλική Σαμπάση (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο και το γλέντι), πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση του μικρού γιου του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και της Ιωάννας Σιαμπάνη.

Η τελετή έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα και δίπλα στο υπέρλαμπρο ζευγάρι στεκόταν όλη την ώρα ο νονός του αγοριού, Νίκος Οικονομόπουλος, ντυμένος με μαύρο πουκάμισο και λευκό παντελόνι και παπούτσια. Ο τραγουδιστής είναι φίλος των γονιών και έδωσε στο βαφτιστήρι του το όνομα του πατέρα του επιχειρηματία που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, πριν από δύο χρόνια, Φώτιος.

Πέρα από την οικογένεια, στην ευτυχισμένη αυτή μέρα της Σιαμπάνη και του Σταθοκωστόπουλου βρέθηκαν και πολλοί καλοί φίλοι τους, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Ελευθερία Ελευθερίου και η Αμαρυλλίς με το δικό της παιδί (δείτε εδώ ποιος είναι ο πατέρας του και επί 14 χρόνια σύντροφός της).

Φωτογραφίες από την εντυπωσιακή βάφτιση του γιου του Σταθοκωστόπουλου και της Σιαμπάνη

Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη Οικονομόπουλος παιδί

Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη Οικονομόπουλος παιδί βάφτιση

Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη παιδί βάφτιση

Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη παιδί

Ελευθερία Ελευθερίου Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη Οικονομόπουλος βάφτιση

Αμαρυλλίς βάφτιση παιδιού Σταθοκωστόπουλου Σιαμπάνη

Μετά το μυστήριο, φυσικά, ακολούθησε γλέντι, με τον νονό να τραγουδά στο πνευματικό του παιδί το κομμάτι του "Για κάποιο λόγο", συγκινώντας όλους τους καλεσμένους.

Μιλώντας στις κάμερες ο ίδιος, δήλωσε: «Εύχομαι στο μωρό να ζήσει να ευτυχήσει και να είναι πάντα ένας πολύ καλός Χριστιανός».

Η ανάρτηση από την ημέρα που η επιχειρηματίας έμαθε πως είναι έγκυος

Η Ιωάννα Σιαμπάνη έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks, ωστόσο εδώ και καιρό ασχολείται με την μόδα και τις επιχειρήσεις και διαθέτει και δικό της κατάστημα με ρούχα στην Αθήνα.

Η ίδια, λοιπόν, πριν από λίγους μήνες έγινε μαμά για πρώτη φορά και από τότε έχει αφοσιωθεί πλήρως στον γιο της, τον καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο. Πέρα από την καθημερινότητά της, έχει αλλάξει μέχρι και το προφίλ της στα social media, εφόσον πλέον δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες με το μωρό της και πράγματα που μπορεί να χρησιμοποιεί μία μαμά κάθε φορά, βοηθώντας και τις διαδικτυακές της φίλες να πάρουν ιδέες σε περίπτωση που βιώνουν κάτι αντίστοιχο στη ζωή τους (δείτε εδώ πώς είναι το σώμα της μετά τον τοκετό).

Την Τετάρτη 15/2, μάλιστα, η διάσημη influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της κατά την οποία ήταν απόλυτα συγκινημένη, κρατώντας ένα τεστ εγκυμοσύνης στα χέρια της, με το κοινό της να απορεί εάν είναι για δεύτερη φορά έγκυος (δείτε εδώ γιατί ο γιος της βρέθηκε στο νοσοκομείο).

Η απάντηση ήρθε μέσα από την λεζάντα της ανάρτησης, κατά την οποία εξηγούσε πως η εικόνα αυτή είναι περσινή και ήταν η ημέρα που έμαθε ένα χρόνο πριν ακριβώς πως θα γινόταν μαμά για πρώτη φορά.

«Σαν σήμερα ένα χρόνο πριν. Κράτησα το θετικό τεστ στα χέρια μου και νόμιζα θα μου πέσει από το τρέμουλο και την συγκίνηση. Θεέ μου πόσο ευλογημένη αισθάνομαι. Που έναν χρόνο μετά κρατάω στην αγκαλιά μου το μικρό μου αγοράκι και χαζεύω αυτές τις φωτογραφίες γεμάτη από αγάπη και χαρά…», έγραψε η Ιωάννα Σιαμπάνη στο προφίλ της, με την Ιωάννα Τούνη να της σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Νόμιζα περιμένεις δεύτερο και έπαθα ένα σοκ!».

Ιωάννα Σιαμπάνη τεστ εγκυμοσύνης