Ιωάννα Σιαμπάνη: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο γιος της - Η ανάρτηση στα social

Πως είναι;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @ioanna__siampani)
(instagram / @ioanna__siampani)

Το μεσημέρι της Δευτέρας (12/12) η Ιωάννα Σαμπάνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μια φωτογραφία, που δημοσιοποιούσε την κατάσταση υγείας του νεογέννητου γιού της. Στο instagram, λοιπόν, ανέβασε story, και είπε πως ο γιός της νοσηλεύεται με κορωνοϊό.

Η τρελαμένη με τον γιό της μαμά πριν από λίγο καιρό μας έδειξε πως έφτιαξε το δωμάτιο του(δείτε εδώ πως έιναι).

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ιωάννα Σιαμπάνη, μπορεί να έχει μανούλα πριν από λίγο καιρό, ωστόσο δεν μπορεί να μείνει μακριά από τη δουλειά της. Εφόσον έχει τη βοήθεια της μητέρας της (δείτε την εδώ), όταν περισσεύει λίγος χρόνος τρέχει για το γραφείο της.

Το Σάββατο 19/11, μάλιστα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της από τον χώρο εργασίας της, μετά την επίσκεψη του γιου της, ο οποίος, όπως έγραψε, πήγε για να την γυρίσει στο σπίτι. Η ίδια ήταν ντυμένη στα μαύρα, με αθλητικά ρούχα, καπέλο στο κεφάλι και ογκώδη παπούτσια και "έκλεψε" τις εντυπώσεις.

«Ήρθε να με πάρει από τη δουλειά», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ιωάννα Σιαμπάνη παιδί

Ιωάννα Σιαμπάνη

Η ανάρτηση της Ιωάννας Σιαμπάνη για τον νεογέννητο γιό της

Συγκεκριμένα, το δύο μηνών μωράκι της πρώην παίκτριας του “My Style Rocks” διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό και μάλιστα, χρειάστηκε να πάει σε κλινική των βορείων προαστίων.

«Πέρασε κοβιντ ο μικρούλης μας γι’ αυτό απείχα όλες αυτές τις μέρες απ’ τα social. Ευτυχώς το ξεπεράσαμε και είναι όλα καλά. Σας ευχαριστώ μανούλες», έγραψε η Ιωάννα Σιαμπάνη στη φωτογραφία που ποζάρει με τον γιο της μέσα στην κλινική.

Να σας θυμίσουμε, πως ο γιο της Ιωάννας Σιαμπάνης και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου θα πάρει το όνομα Φώτης.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Σιαμπάνη
(instagram / @ioanna__siampani)