Σμαράγδα Καρύδη: Φωτογραφίες από το σπίτι της στην Αίγινα - Έχει "πιάτο" όλο το νησί και κήπο με πισίνα

Είναι ονειρικό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σμαράγδα Καρύδη: Φωτογραφίες από το σπίτι της στην Αίγινα - Έχει

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν μπούμε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και σχεδόν όλα τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz κάνουν τις διακοπές τους. Ειδικά εκείνοι που έχουν εξοχικά σπίτια σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά, απολαμβάνουν στο έπακρο τις ελεύθερες και χαλαρές στιγμές τους (όπως η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος).

Ένα από τα πρόσωπα αυτά είναι η Σμαράγδα Καρύδη που έχει εξοχικό στην Αίγινα η οποία απέχει μόλις 1 ώρα και 10 λεπτά από το λιμάνι του Πειραιά.

Πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή μονοκατοικία που είναι χτισμένη από πέτρα. Είναι σε vintage στιλ με εντυπωσιακά έπιπλα σε μίνιμαλ διακόσμηση. Το εξοχικό της επίσης, διαθέτει μια πισίνα όπου κάνει τις βουτιές της μαζί με τον Γιάννη.

Σε άλλο σημείο του κήπου στο μεγάλο τραπέζι που βλέπει σχεδόν όλο το νησί και το γαλάζιο της θάλασσας μαζεύεται με τα αγαπημένα της πρόσωπα για να φάνε και να απολαύσουν μαζί την ημέρα.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη στην Αίγινα

Το πανέμορφο εξοχικό της Σμαράγδας Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη στο εξοχικό της

Το εξοχικό της Σμαράγδας Καρύδη στην Αίγινα

Το σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη στην Αίγινα

Σμαράγδα Καρύδη

Το εξοχικό σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη στην Αίγινα

Το εξοχικό της Σμαράγδας Καρύδη

10 πράγματα που δεν γνώριζες για την Σμαράγδα Καρύδη

Το περιοδικό YOU περιλαμβάνει στις σελίδες του, στο τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα 19/7, ένα απίστευτο αφιέρωμα για τις Ελληνίδες παρουσιάστριες, για τα μικρά και μεγάλα μυστικά τους και μεταξύ άλλων αναφέρεται και στην αγαπημένη Σμαράγδα Καρύδη.

  • Όταν ήταν μικρή και πήγαινε σε ντισκοτέκ έπινε και μέθαγε. Μάλιστα μια φορά στο Ξυλόκαστρο είχε γεμίσει με βότκα το ποτήρι της και έπινε συνέχεια. Μέσα σε δευτερόλεπτα έπεσε από την καρέκλα και σωριάστηκε στο πάτωμα. Φοβήθηκε ότι θα πεθάνει...
  • Είχε 3 χρόνια σχέση με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, με τον οποίο ήταν μαζί στην σχολή του Εθνικού και πλέον είναι “αδελφός της”.
  • Δεν έκανε παιδί όχι γιατί δεν αγαπάει τα παιδιά, αλλά επειδή δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της στην καθημερινότητα μιας οικογένειας.
  • Έχει ακούσει στο σούπερ μάρκετ γυναίκα να λέει πίσω από την πλάτη της πόσο άσχημη είναι!
  • Στην αρχή στο “Παρά Πέντε” δεν την ήθελαν τα παιδιά, μόνο ο Αντώνης Αγγελόπουλος που ήταν ο σκηνοθέτης. Ο Μιχάλης Μαρίνος, μάλιστα, έβαζε λόγια γιατί νόμιζε ότι θα ήμουν πολύ σνομπ στα γυρίσματα και ότι θα διαβάζω βιβλία.
  • Με τον Θοδωρή Αθερίδη γνωρίστηκαν την πολύ καλτ σειρά "Λευκός οίκος", όπου συμμετείχαν.
  • Στηρίζει και συντηρεί οικονομικά την οικογένειά της.
  • Η Βίκυ Βολιώτη είναι “αδελφή της” από την Δραματική.
  • Λατρεύει να παίζει επιτραπέζια με τους φίλους της, κυρίως τα καλοκαίρια στην Αίγινα.
  • Μικρή ήθελε να γίνει ντετέκτιβ, να εξιχνιάζει μυστήρια. Στην εφηβεία της, μάλιστα, παρακολουθούσε τη γειτονιά, μήπως βρει κάποιον ύποπτο, ενώ της άρεσε να μπαίνει σε εγκαταλειμμένα κτίρια, εάν ήταν στοιχειωμένα!

Δείτε επίσης: Στην πρώτη της έξοδο με τον Θέμη Σοφό... - 10 μικρά και μεγάλα μυστικά της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποκαλύπτονται