Με άσπρο βότσαλο, πισίνα και θέα όλη τη θάλασσα της Σκιάθου - Σκέτη μαγεία το εξοχικό του Κώστα Τσουρού

Θα πάθετε πλάκα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
tsouroskostas - instagram
tsouroskostas - instagram

Ο Κώστας Τσουρός είναι γνωστό πια και με επίσημη ανακοίνωση, πως βάζει κάτι νέο στα τηλεοπτικά του σκαριά, αφού αναμένεται να αναλάβει την παρουσίαση δικής του εκπομπής στο Mega (δείτε εδώ την ανακοίνωση).

Έτσι λοιπόν λίγο πριν έρθει ο Σεπτέμβρης και ο παρουσιαστής μπει ξανά σε φάση δουλειάς έχει αποφασίσει να χαρεί το καλοκαίρι του και πάνω από όλα να ξεκουραστεί, λίγο πριν ξεκινήσουν τα τηλεοπτικά άγχη.

Που τον βρίσκει ο Αύγουστος; Μα που αλλού στο αγαπημένο του νησί και τόπο καταγωγής στη Σκιάθο! Εκεί ο Κώστας Τσουρός διατηρεί ένα εξοχικό, που από το εξωτερικό και μόνο του εντυπωσιάζει! Με πισίνα, πουφ, το πάτωμα στρωμένο με βότσαλο και φυσικά θέα τη θάλασσα του νησιού!

Tο εξοχικό σπίτι του Κώστα Τσουρού στη Σκιάθο

Κώστας Τσουρός σπίτι Σκιάθος

«Είχα καθηλωθεί στο κρεβάτι για δύο μέρες»

Ο Κώστας Τσουρός πριν από λίγα χρόνια και πιο συγκεκριμένα το 2019, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» και μίλησε πρώτη φορά για τα σοβαρά προβλήματα που πέρασε με τις κρίσεις πανικού και πώς κατάφερε να τα αντιμετωπίσει.

«Πιο πολύ μου συνέβαινε όταν δεν είχα άγχος, όταν ήμουν χαλαρός, όταν αφηνόμουν. Επειδή κι εμένα μου συνέβη στη δουλειά, μου συνέβη σε μια μέρα εργασίας που δεν είχα στρες. Η τρίτη κρίση πανικού ήταν και η πιο σοβαρή και αναγκάστηκα να πάω να ζητήσω βοήθεια, γιατί με είχε χτυπήσει τόσο βαριά που είχα καθηλωθεί στο κρεβάτι. Θυμάμαι ότι για δύο μέρες ήμουν σχεδόν σαν να μην μπορώ να αντιδράσω σε τίποτα.

Ήμουν ξαπλωμένος και το μυαλό μου δεν μπορούσα να το φέρω σε μια λογική, καθόμουν στο κρεβάτι και το μυαλό μου τραγούδαγε μόνο του. Προσπαθούσε το μυαλό μου να επανέλθει, αλλά δεν το άφηνε το σώμα μου. Ήταν μια κατάσταση πολύ τραγική, το θυμάμαι τώρα και ανατριχιάζω! Τότε χρειάστηκε να απευθυνθώ σε ειδικό γιατί έπρεπε να δω τι γίνεται. Στην αρχή έλεγα τώρα ξαφνικά να πάρω φάρμακα; Όλο αυτό που έχεις στο μυαλό σου τι έγινε τρελάθηκα; Τελικά ήταν η μόνη λύση», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.