Επικρατεί το ξύλο και οι ανοιχτοί τόνοι - Το ζεστό σπίτι του Απόστολου Ρουβά στη Θεσσαλονίκη

Εκεί θα υποδεχτεί το πρώτο του παιδί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
apostolos_rouvas - instagram
apostolos_rouvas - instagram

Η ζωή του Απόστολου Ρουβά αναμένεται να αλλάξει σε πολύ λίγο καιρό, καθώς εκείνος και η σύντροφός του, Φανή περιμένουν πως και πως να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι (δείτε εδώ φωτογραφία με το υπερηχογράφημα).

Το ζευγάρι ζει και μένει στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζει όλες τις λεπτομέρειες για να υποδεχτεί το νέο μέλος. Μέσα από το λογαριασμό στο instagram, που διατηρεί ο σεφ βλέπουμε μερικά σημεία από το διαμέρισμά του.

Όπως είναι φυσικό το μέρος, που επικρατεί είναι η κουζίνα, εκεί που εμπνέεται και εκτελεί τις συνταγές του ο Απόστολος Ρουβάς. Το ξύλο είναι αυτό, που επικρατεί, ενώ στο σαλόνι υπάρχουν πιο ήπιοι τόνοι με τον καναπέ να έχει μπεζ χρώμα.

Το σπίτι του Απόστολου Ρουβά στη Θεσσαλονίκη

Η εξομολόγηση του Ρουβά για τη σύντροφό και το μωράκι που περιμένουν

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, παραχώρησε ο Απόστολος Ρουβάς. Ο σεφ, μίλησε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, ανυπομονώντας να έρθει στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, ενώ αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά του.

«Είναι υπέροχο. Από την πρώτη στιγμή που το έμαθα νιώθω φανταστικά. Νιώθω πάρα πολύ έτοιμος!», είπε αρχικά για το μωράκι του που θα κρατάει σε λίγους μήνες στην αγκαλιά του (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες της συντρόφου του στα μπουζούκια με φουσκωμένη κοιλίτσα).

«Δεν έχει περάσει από την σκέψη μας ο γάμος, θα το δούμε όταν έρθει η στιγμή. Φύλο ξέρουμε αλλά δεν θα το μοιραστούμε ακόμα, ενδεχομένως να το αποκαλύψουμε κάποια στιγμή», συμπλήρωσε.