Λίγο πριν γεννηθεί το μωρό τους - ''Έλιωσε'' ο Απόστολος Ρουβάς με το υπερηχογράφημα της συντρόφου του, Φανής

Εν αναμονή του τοκετού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Eν αναμονή της πιο όμορφης ημέρας της ζωής του είναι ο Απόστολος Ρουβάς, καθώς η αγαπημένη του Φανή είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί (δείτε εδώ πως έμαθε ο γνωστός σεφ τα ευχάριστα).

Οι μήνες κυλάνε ομαλά με το ζευγάρι να ακολουθεί πιστά όλες τις οδηγίες των γιατρών μέχρι να έρθει η ημέρα το τοκετού. Προς το παρόν σειρά έχουν οι υπέρηχοι και οι επισκέψεις στο γυναικολόγο, που παρακολουθεί τη Φανή.

Το υπερηχογράφημα της εγκυμονούσας συζύγου του Απόστολου Ρουβά

Την Παρασκευή 4/8 μάλιστα το ζευγάρι πόσταρε στο instagram φωτογραφία από το υπέρηχο με το μωράκι τους, αποκαλύπτοντας, πως η όλη διαδικασία μέχρι να πάρουν το μωρό στην αγκαλιά του μοιάζει με ''ραντεβού στα τυφλά''.

Απόστολος Ρουβάς

Η εξομολόγηση του Ρουβά για τη σύντροφό και το μωράκι που περιμένουν

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, παραχώρησε ο Απόστολος Ρουβάς. Ο σεφ, μίλησε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, ανυπομονώντας να έρθει στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, ενώ αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά του.

«Είναι υπέροχο. Από την πρώτη στιγμή που το έμαθα νιώθω φανταστικά. Νιώθω πάρα πολύ έτοιμος!», είπε αρχικά για το μωράκι του που θα κρατάει σε λίγους μήνες στην αγκαλιά του (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες της συντρόφου του στα μπουζούκια με φουσκωμένη κοιλίτσα).

«Δεν έχει περάσει από την σκέψη μας ο γάμος, θα το δούμε όταν έρθει η στιγμή. Φύλο ξέρουμε αλλά δεν θα το μοιραστούμε ακόμα, ενδεχομένως να το αποκαλύψουμε κάποια στιγμή», συμπλήρωσε.