«Ψωνίζαμε και μπήκαμε σε ένα φαρμακείο να πάρουμε τεστ...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Απόστολου Ρουβά για το παιδί που περιμένει

Η στιγμή που η Φανή του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ψωνίζαμε και μπήκαμε σε ένα φαρμακείο να πάρουμε τεστ...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Απόστολου Ρουβά για το παιδί που περιμένει

Ο Απόστολος Ρουβάς θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, κάτι που ανακοίνωσε μέσα από ένα πολύ τρυφερό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου φιλούσε την κοιλιά της συντρόφου του, Φανής (δείτε το εδώ), και το πρωί της Τετάρτης 26/4 μίλησε για πρώτη φορά στο Πρωινό μας στο ΣΚΑΙ για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός.

Ο ίδιος, λοιπόν, είναι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο που ξεκινάει στη ζωή του και δήλωσε πως όταν του το ανακοίνωσε η καλή του βρέθηκε αμέσως σε "άλλη διάσταση", εκστασιασμένος, καθώς καιρό τώρα του είχε γεννηθεί η επιθυμία να γίνει μπαμπάς.

Οι πρώτες δηλώσεις του Απόστολου Ρουβά για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του

«Ανυπομονώ γι' αυτή τη στιγμή. Ζω γι' αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά.

«Ψωνίζαμε και μπήκαμε σε ένα φαρμακείο να πάρουμε τεστ γιατί δεν ήταν σίγουρη (η Φανή) και ένα βράδυ μου λέει "υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος". Ξετρελάθηκα», συμπλήρωσε έπειτα για τον τρόπο που του το αποκάλυψε η σύντροφός του, ενώ εξήγησε πως τις επόμενες ημέρες είχαν πολύ άγχος μέχρι να επιβεβαιωθεί πραγματικά. Μάλιστα, δήλωσε πως λόγω της σχέσης του με τα παιδιά του αδερφού του, Σάκη, του δημιουργήθηκε η επιθυμία να γίνει και ο ίδιος πατέρας.

«Άντε κι εσείς πολύτεκνοι», του είπε με ενθουσιασμό η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε επίσης: Σε κυριλέ εστιατόριο στην Αθήνα με την καλή του - Ο έρωτας έχει "χτυπήσει" για τα καλά τον Απόστολο Ρουβά και την Φανή

Τι δήλωνε για την δημιουργία οικογένειας

Ο Απόστολος Ρουβάς βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» το πρωινό της Δευτέρας 13/6 και παραχώρησε συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στους συνεργάτες της. Ο σεφ και πρώην παίκτης του survivor μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύντροφό του, στη διαβίωση τους, αλλά και στο ενδεχόμενο να κάνει σύντομα οικογένεια.

Σε προηγούμενη φάση ο Ρουβάς μίλησε για την επιβίωσή του στον Άγιο Δομίνικο, την πάλη με τα όριά του, τη στήριξη από την οικογένειά του, αλλά και τα διατροφικά προβλήματα που αντιμετώπισε για μια περίοδο μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Ο σεφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη σύντροφό του που τον στήριξε και στην απόφασή του να πάει στο survivor, απρ' ότι είναι μόνο ένα χρόνο μαζί και δεν γνώριζαν πότε θα επιστρέψει από τη ζούγκλα του παιχνιδιού. Παραδέχτηκε πως δεν της μαγειρεύει πάντα, ωστόσο στο ψυγείο του θα βρει κανείς πολύ τυρί, αυγά, φρούτα και λαχανικα.

Τέλος για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια μαζί της είπε:

«Θα το ήθελα, είναι κάποια στιγμή μέσα στο πρόγραμμά μου. Θαυμάζω πάρα πολύ τον Σάκη και τα αδέρφια μου για τις οικογένειες που έχουν δημιουργήσει, θεωρώ ότι παίρνεις πολλά από αυτό τον θεσμό».