Έσκυψε και της φίλησε την κοιλιά - Πατέρας για πρώτη φορά ο Απόστολος Ρουβάς (Βίντεο)

Η τρυφερή κίνηση στα γενέθλια του που έκανε έμμεσα γνωστή την είδηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έσκυψε και της φίλησε την κοιλιά - Πατέρας για πρώτη φορά ο Απόστολος Ρουβάς (Βίντεο)

Ο αδερφός του Σάκης Ρουβά, Απόστολος, έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor αλλά και την εκπομπή Πάμε Δανάη στην οποία είχε την στήλη της μαγειρικής. Έχοντας βρει ωστόσο τον έρωτα στα μάτια της αγαπημένης του Φανής Γιαβρίδου, μετακόμισε μόνιμα στην Θεσσαλονίκη όπου εκεί πλέον δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Το ζευγάρι λοιπόν, όπως φαίνεται περιμένει το πρώτο του παιδάκι και την είδηση έκανε γνωστή, ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media από το πάρτι γενεθλίων του σεφ.

Πατέρας ο Απόστολος Ρουβάς;

Στο εν λόγω βίντεο, φαίνεται ο Απόστολος Ρουβάς να μπαίνει μέσα στο σπίτι του και να τον περιμένει η οικογένεια του και φίλοι με τούρτα, καπελάκια και μπαλόνια. Αφού έσβησε τα κεράκια και αγκάλιασε ευχαριστώντας τους φίλους και τον πατέρα του, φίλησε γεμάτος έρωτα την σύντροφό του.

Αφού την φίλησε, έσκυψε και φίλη και την κοιλίτσα της, με όσους ήταν κοντά να "λιώνουν". Με τον τρόπο αυτό φαίνεται πως μοιράστηκαν τα χαρμόσυνα - δείτε επίσης πλάνα από το σπίτι τους.

Πως έγινε γνωστή η σχέση του με την σύντροφό του

«Όταν αποφάσισα να μπω στο Survivor, ήταν κάτι το οποίο συζητήσαμε. Θεώρησα επειδή η γνωριμία μας ήταν σχετικά φρέσκια έπρεπε να αποφύγουμε να το δημοσιοποιήσουμε γιατί αν έβαζα τη Φανή στην επικοινωνία, με το που κερδίζαμε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, θα γινόταν γνωστό παντού. Είπαμε σε πρώτη φάση να δούμε πώς θα δέσουμε οι δυο μας και αν αισθανθούμε καλά να το επικοινωνήσουμε την στιγμή που θα θέλαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε εμείς.

Όταν έμαθαν το όνομά της, μπόρεσαν και την βρήκαν, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της, οπότε δημοσιοποιήθηκε κάπως η σχέση μας. Η Φανή ζει στη Θεσσαλονίκη, έχω μετακομίσει κι εγώ στη Θεσσαλονίκη μόνιμα από τον Οκτώβρη. Δούλευα σε ένα εστιατόριο πριν μου γίνει η πρόταση για το παιχνίδι. Είχα μετακομίσει κανονικά και είχα βρει δουλειά. Το σπίτι μου υπάρχει ακόμη δεν το έχω αφήσει. Το πιο πιθανό είναι ότι θα δουλέψω στη Θεσσαλονίκη. Θα φανεί στην πορεία αν θα γίνει επίσημο. Ξεκάθαρα θα ήθελα να δημιουργήσω δική μου οικογένεια», είχε εξομολογηθεί πριν λίγο καιρό ο Απόστολος Ρουβάς όταν είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή After Dark.