Σε κυριλέ εστιατόριο στην Αθήνα με την καλή του - Ο έρωτας έχει "χτυπήσει" για τα καλά τον Απόστολο Ρουβά και την Φανή

Φωτογραφίες από την έξοδό τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Απόστολος Ρουβάς κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο Survivor 5, αποκάλυψε πως βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε σχέση με την καλή του, την Φανή, με την οποία είναι full ερωτευμένος και δεν διστάζει να το δείξει σε όλους (δείτε εδώ ποια είναι).

Οι δυο τους πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους και έτσι συγκατοίκησαν, όμως σε άλλη πόλη, μακριά από τον αδερφό του σεφ, Σάκη, και την οικογένειά του, εφόσον το σπίτι που επέλεξαν βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Σε κυριλέ εστιατόριο στην Αθήνα ο Απόστολος Ρουβάς με την σχέση του

Το βράδυ της Τρίτης 20/12 ο ίδιος έκανε ένα ρομαντικό post, δείχνοντας μας το τζάκι, που απολαμβάνει με την καλή του αλλά και τον λιτό, χριστουγεννιάτικο στολισμό, που έχουν κάνει.

Ρουβάς - Χριστούγεννα

Στα μάτια της έχει βρει τον έρωτα και πλέον φαντάζεται την ζωή του μαζί της, γι' αυτό και επέλεξε να την ακολουθήσει σε άλλη πόλη, ενώ επισημοποίησε την κατάστασή τους πηγαίνοντάς την να γνωρίσει τους γονείς του (δείτε εδώ την μαμά του σεφ).

«Θα το ήθελα, είναι κάποια στιγμή μέσα στο πρόγραμμά μου. Θαυμάζω πάρα πολύ τον Σάκη και τα αδέρφια μου για τις οικογένειες που έχουν δημιουργήσει, θεωρώ ότι παίρνεις πολλά από αυτό τον θεσμό», είχε πει ο ίδιος για τη δημιουργία οικογένειας σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Μιας που είναι γιορτές, λοιπόν, το ζευγάρι θέλησε να κάνει ένα μικρό ταξιδάκι και να έρθει στην Αθήνα, από όπου "έκλεψε" εκείνη τον σύντροφό της, για να ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων σε άλλο περιβάλλον, λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά.

Μάλιστα, βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, έφαγαν από τα καλύτερα πιάτα και ο Απόστολος Ρουβάς δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από αυτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Απόστολος Ρουβάς Φανή

Απόστολος Ρουβάς σύντροφος