Σπάνια την βλέπουμε και είναι μια κούκλα - Αυτή είναι η μητέρα του Σάκη και του Απόστολου Ρουβά

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπάνια την βλέπουμε και είναι μια κούκλα - Αυτή είναι η μητέρα του Σάκη και του Απόστολου Ρουβά

Μετά την συμμετοχή του Απόστουλου Ρουβά στο Survivor, αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η ομοιότητα μεταξύ εκείνου και του αδερφού του Σάκη Ρουβά είναι όμοια με εκείνη διδύμων. Ακόμα και η φωνή τους μοιάζει, έγραφαν τότε οι χρήστες του Twitter.

Τα γονίδια δεν γίνεται να ψεύδονται και για όσους αναρωτιούνται αν τα αδέρφια μοιάζουν στην μητέρα τους ή τον πατέρα τους η απάντηση έρχεται από τον γιο του Σάκη Ρουβά, τον Αλέξανδρο.

Ο γιος του Σάκη Ρουβά και η μαμά του μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει 4 παιδιά εκ των οποίων όλα του φέρνουν τρομερά, όμως αν παρατηρήσει κάποιος η ομοιότητα του Αλέξανδρου με την γιαγιά του είναι καταπληκτική (δείτε εδώ τι δουλειά έκανε).

Μάλιστα ο τραγουδιστής έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για την αδυναμία που έχει στην μητέρα της. Πριν μερικά χρόνια, τότε που είχε αναρτήσει για πρώτη φορά φωτογραφία που τον έδειχνε μωρό στην αγκαλιά της, ο Σάκης Ρουβάς είχε ευχηθεί "χρόνια πολλά" στην μητέρα του, Άννα Μαρία, συνοδεύοντάς το με ένα τρυφερό μήνυμα ευγνωμοσύνης και αγάπης.

«Η πρώτη αγκαλιά, το πρώτο χαμόγελο στη ζωή μας που είναι πάντα παρών!!! Χρόνια πολλά Μητέρα».

Μαμά Σάκη Ρουβά

Γιος Σάκη Ρουβά

Όλη αλήθεια για τη σχέση του Απόστολου Ρουβά με τον αδερφό του, Σάκη

O Aπόστολος Ρουβάς είναι ένα πρόσωπο, του οποίου το όνομα ακούστηκε αρκετά τελευταία καθώς μετά τη συμμετοχή του στο Survivor 5 τον έμαθε πολύς κόσμος, σαν παίκτη και προσωπικότητα, αφού κατάφερε να δημιουργήσει τη δική του σφραγίδα.

Ο μάγειρας είναι γνωστός πως είναι ένας από τους αδερφούς του Σάκη Ρουβά, ωστόσο κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο δεν εκμεταλλεύτηκε στο ελάχιστο τη σχέση του αυτή. Αντίστοιχα και ο τραγουδιστής δε μίλαγε για εκείνους, παρά μόνο έκανε μία λιτή ανάρτηση, όταν ο αδερφός του αποχώρησε.

Μέχρι λοιπόν να επιστρέψει ο Απόστολος στη βάση του, θεωρούσαμε πως κάτι υπάρχει ανάμεσα τους, αλλά μέσα από συνέντευξη, που προβλήθηκε στο Happy Day την Τετάρτη 8/6 έγινε αντιληπτό, πως είναι όλα καλά, απλώς δε θέλει να μπερδεύει ο κόσμος το διαφορετικό των προσωπικοτήτων τους.

«Μεγάλωσα με τον χαρακτηρισμό “ο αδερφός του Σάκη”. Όταν ήμουν μικρός με ενοχλούσε λίγο αυτό. Όλοι θέλουμε να είμαστε αυτόνομες προσωπικότητες. Το είσαι ο αδερφός του Ρουβά δεν είναι επάγγελμα αλλά γεγονός», είπε ο Απόστολος Ρουβάς.