Survivor 5: Τα συγκινητικά λόγια του Σάκη Ρουβά μετά την αποχώρηση του αδερφού του

Η ανάρτηση για τον Απόστολο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Τα συγκινητικά λόγια του Σάκη Ρουβά μετά την αποχώρηση του αδερφού του

Αρκετά φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα μετά; την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά από το Survivor, την Τετάρτη 11/5 καθώς όλοι οι παίκτες και οι χρήστες στα social ήταν φανερά συγκινημένοι και στεναχωρημένοι με το γεγονός του ότι φεύγει. Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας βγήκε στον τάκο μαζί με την Ασημίνα, τον Άρη και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ωστόσο συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η ανάρτηση που έκανε ο αδερφός του Σάκης Ρουβάς

Μετά την αποχώρησή του, ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για τον αδερφό του τον οποίο σε λίγες μέρες θα έχει και πάλι στο πλάι του. Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον αδερφό του Απόστολο και έγραψε χαρακτηριστικά: «Περήφανος για σένα! Ανυπομονούμε όλοι να σε δούμε ξανά από κοντά».

 Η ανάρτηση του Ρουβά για τον Απόστολο

"Πάγωσαν" οι παίκτες με το σοκαριστικό ατύχημα του Ρουβά - Ούρλιαζε "πονάω"

Οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο του Survivor 5 είναι άκρως καταιγιστικές καθώς το βράδυ της Τετάρτης 11/5 παρακολουθήσαμε τόσο την κόκκινη ομάδα όσα και την μπλε να μπαίνουν για άλλη μια φορά στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν το αγώνισμα επάθλου.

Ωστόσο, ο Απόστολος Ρουβάς ήρθε αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη που άφησε τους πάντες σε σοκ. Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του αγωνίσματος ο παίκτης της κόκκινης ομάδας είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι που τον καθήλωσε για μερικά δευτερόλεπτα στο έδαφος.

Ο Απόστολος Ρουβάς άρχισε να φωνάζει χαρακτηριστικά "πονάω" ενώ στην συνέχεια αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.