Survivor:«Κύριος μπήκες, κύριος έφυγες!» - Χαμός στο Twitter με την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά

Αμέτρητα τα tweets

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor:«Κύριος μπήκες, κύριος έφυγες!» - Χαμός στο Twitter με την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά

Ασημίνα, Απόστολος, Κωνσταντίνος και Άρης ήταν αυτή την εβδομάδα στα χέρια του κοινού το οποίο. Στο επεισόδιο της Τετάρτη 11/5 του Survivor 5 ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Απόστολος Ρουβάς. Η εξέλιξη αυτή δε φάνηκε να χαροποίησε κανένα. Αντιθέτως, στεναχώρησε ιδιαίτερα τόσο τους συμπαίκτες του όσο και του θαυμαστές του.

Ο Απόστολος Ρουβάς, μάγειρας και αδελφός του τραγουδιστή Σάκη Ρουβά, δεν είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα μέσα στο παιχνίδι. Ήταν πάντα σωστός, τηρούσε τους κανόνες και σεβόταν τους υπόλοιπους παίκτες.

Χαμός στο Twitter με την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά

Έκτοτε, στα social media και ιδιαίτερα στο Twitter επικρατεί χαμός. Η αποχώρησή του φαίνεται πως σήκωσε θύελλα αντιδράσεων αφού κανείς δεν ήθελε να φύγει και ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του παιχνιδιού.

Ο ίδιος δήλωσε μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του: «Ανυπομονώ να δω ποια θα είναι η συνέχεια του παιχνιδιού. Όταν βγω θα γίνω φανατικός του Survivor και θα περιμένω με ανυπομονησία το κάθε επεισόδιο. Θα σας θαυμάζω, θα σας καμαρώνω και θα τρώω και θα πίνω στην υγεία σας. Σε όλους». Για άλλη μία φορά επέδειξε την ευγένεια και την υποστήριξη προς τους συμπαίκτες του, που έδειχνε καθ' όλη τη διάρκεια παραμονής του στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς και το αίσθημα αλληλεγγύης που τον διακατέχει.

Ο τραυματισμός του Απόστολου Ρουβά στο Survivor 5

Οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο του Survivor 5 είναι άκρως καταιγιστικές καθώς το βράδυ της Τετάρτης 11/5 παρακολουθήσαμε τόσο την κόκκινη ομάδα όσα και την μπλε να μπαίνουν για άλλη μια φορά στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν το αγώνισμα επάθλου.

Ωστόσο, ο Απόστολος Ρουβάς ήρθε αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη που άφησε τους πάντες σε σοκ. Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του αγωνίσματος ο παίκτης της κόκκινης ομάδας είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι που τον καθήλωσε για μερικά δευτερόλεπτα στο έδαφος.

Ο Απόστολος Ρουβάς άρχισε να φωνάζει χαρακτηριστικά "πονάω" ενώ στην συνέχεια αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.