Την πήγε στα πεθερικά - Full in love ο Απόστολος Ρουβάς στην Κέρκυρα με τη σύντροφό του Φανή

''Λάμπει'' από ευτυχία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Την πήγε στα πεθερικά - Full in love ο Απόστολος Ρουβάς στην Κέρκυρα με τη σύντροφό του Φανή

Φαίνεται πως μόνο ευνοϊκά νέα θα ακούμε τελευταία για τον Απόστολο Ρουβά και αυτό εκτός από εκείνος, γεμίζει χαρά και πολύ κόσμο, που τον γνώρισε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 5 και τον εκτίμησε για το ήθος του.

Αυτή την περίοδο ο σεφ απολαμβάνει τις διακοπές του και μέσα από μια ανάρτηση, που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε γνωστό, πως βρίσκεται στην αγαπημένη του Κέρκυρα, εκεί από όπου κατάγεται μαζί φυσικά με την Φανή, τη σύντροφο του, για της οποίας την ύπαρξη μίλησε ανοιχτά στο παιχνίδι.

Ο Απόστολος Ρουβάς μαζί με τη σύντροφό του Φανή

Φανή - Απόστολος

Ο Ρουβάς έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του

O Απόστολος Ρουβάς παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 8/7. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός σεφ μίλησε για το Survivor, αλλά και την αναπόφευκτη σύγκρισή του με τον αδερφό του, Σάκη Ρουβά καθώς και για την σύντροφό του, Φανή.

«Η έκθεση μου στα μίντια θα με προβλημάτιζε, ήμουν δεν ήμουν αδερφός του Σάκη Ρουβά. Το συζήτησα μαζί του, η συμβουλή του ήταν πολύ χρήσιμη» αποκαλύπτει ο ίδιος και σημειώνει πως η σύγκριση με τον αδερφό του δεν τον έχει επηρεάσει αν και ως παιδί το έβλεπε λίγο διαφορετικά.

Αναφορικά με τη συμμετοχή του, στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης δηλώνει πως έμαθε τα όριά του τα οποία τελικά είναι πιο ψηλά, απ’ ό,τι ο ίδιος γνώριζε. «Είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι από το ριάλιτι που δεν θα ήθελα ούτε καν να τους ξαναδώ, ίσως να μην επεδίωκα να συναντηθώ μαζί τους, όπως με τον Τάκη και τον Βαλάντη» προσθέτει.

Για τη νέα φάση της ζωής του, στη Θεσσαλονίκη μίλησε επίσης και αποκάλυψε πως μετακόμισε εκεί για τη νέα του σύντροφο, τη Φανή προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα και μένουν μαζί.

Τέλος, δηλώνει πως η τηλεόραση του άνοιξε έναν νέο «δρόμο» και πως μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να κάνει και άλλα πράγματα πέραν της μαγειρικής.