"Έσκασαν" τα ευχάριστα για τον Απόστολο Ρουβά - Το έκανε γνωστό με μια ανάρτηση

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Την φετινή τηλεοπτική χρονιά είδαμε τον Απόστολο Ρουβά με τον ρόλο ενός Survivor καθώς αποχώρησε από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» στον MEGA προκειμένου να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο γνωστός μάγειρας τα έδωσε όλα για όλα αλλά δεν στάθηκε αρκετά τυχερός προκειμένου να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Πλέον, ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media καθώς του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Αυτή τη περίοδο λοιπόν πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Φανή.

Μέσα λοιπόν από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Απόστολος Ρουβάς θέλησε να κάνει ένα Q&A με τους διαδικτυακούς του φίλους προκειμένου να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις. Συγκεκριμένα, ο ίδιος δεν δίστασε να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε του χρόνου σε κάποια εκπομπή μαγειρικής.

Η ανάρτηση όλο νόημα του Απόστολου Ρουβά

Η ανάρτηση του Απόστολου Ρουβά

Τίποτα δεν έχει αλλάξει μετά το παιχνίδι - Η συνήθεια που δεν μπορεί να αποβάλει με τίποτα ο Απόστολος Ρουβάς

Ο Απόστολος Ρουβάς είναι ένας από τους παίκτες του Survivor 5 που εντυπωσίασε με την παρουσία του στο παιχνίδι και με τον ακέραιο χαρακτήρα του. Είναι γεγονός πως όλοι έχουν αλλάξει πολύ από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού έτρωγαν κυρίως φακές, ρύζι και καρύδες, χάνοντας πολλά κιλά, και ο ίδιος δεν αποτελεί εξαίρεση. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως όλα όσα έτρωγε αυτό το διάστημα του έγιναν συνήθεια και δεν μπορεί να την αποβάλει εύκολα.

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος σεφ, παρά το γεγονός πως γνωρίζει να μαγειρεύει πολλά και νόστιμα πιάτα, επιμένει, μετά την επιστροφή του, να τρώει ξανά και ξανά το κλασικό φακόρυζο και θέλησε να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς του φίλους. Και αυτό έκανε, αφού ανέβασε ένα στόρι στο Instagram την Τετάρτη 13/7 για να το αποδείξει.

Η συνήθεια του Survivor 5 που δεν μπορεί να αποβάλει ο Απόστολος Ρουβάς

Απόστολος Ρουβάς